Evenimente

# curs fotografie #arta fotografica #masterclass #fotografie

Invata sa fotografiezi. Oricand. Oriunde. Pe orice dispozitiv.

Raul Jichici si-a lansat primul curs de fotografie la care a muncit mai bine de un an de zile. In mod normal, practica fotografia de peisaj, natura, arhitectura si scoate mereu cadre incredibile. De asemenea, Raul calatoreste foarte mult si ne arata prin talentul sau fotografii din toata lumea.

“Camerele telefoanelor din ziua de azi pot scoate fotografii chiar mai bune decat unele aparate de fotografiat, iar atata timp cat spune o poveste, aceea e o fotografie buna.”

Vei invata totul despre alegerea echipamentelor, setarile camerei, reguli de compozitie, tehnica, creativitate, fotografiere si fimare cu drona, intreg procesul de editare in Lightroom si Photoshop, fotografierea si editarea pe Telefon in Lightroom Mobile.

Probabil unora dintre voi nu le pasa de Social Media si nu doresc deloc o cariera in fotografie, insa tuturor ne place sa facem fotografii pentru a le impartasi familiei si prietenilor sau pentru a le posta pe Instagram & Facebook. 

Vei invata sa profiti la maximum de toate instrumentele pe care le ai, de la setarile telefonului/camerei, pana la intregul proces de editare al fotografiilor realizate.

“Pentru a te asigura ca fotografiile pe care le postezi pe feed sau le pui pe perete sunt cele mai bune fotografii pe care le-ai fi putut face si edita, iti pun la dispozitie Masterclass-ul meu de Fotografie.”

Raul are si un video de promovare care arata exceptional:

Ce te va invata concret Raul Jichici in acest curs de fotografie Online:

  • sa fotografiezi si sa editezi cu telefonul
  • sa fotografiezi cu DSLR-ul
  • sa editezi in Lightroom si Photoshop
  • sa fotografiezi si sa filmezi cu drona 
  • vei avea acces la grupul lui privat de Facebook
  • prin inscrierea in curs vei avea sansa sa castigi prin tragere la sorti un workshop de fotografie in Bali anul acesta
  • in plus, primesti toate Preset-urile create de Raul Jichici pentru editarea pe Telefon & Desktop

Inscrie-te in acest curs de fotografie acum !

Alina Ceusan: 

“Descoperiti Masterclass-ul de fotografie al lui Raul Jichici. Inspirati-va de la unul dintre cei mai influenti oameni din industria fotografiei, omul din spatele multor proiecte personale precum: Dubai Travel Video, campanii in Sri Lanka, ArtCastleWedding si multe altele. Daca vrei sa investesti in tine si sa cresti in aceasta industrie, aceasta este cea mai buna sansa de a face acest lucru sau semnul pe care l-ai asteptat.”

CUPRINS MODULE:

1. CUM AM INCEPUT EU

Totul are un inceput! Iar ceea ce imi doresc eu prin acest curs de fotografie este sa iti ofer absolut tot ce am invatat eu in ultimii 7 ani , salvandu-ti astfel timp pretios, fara sa mai verzi zile, luni sau ani cautand prin tutoriale pe YouTube.

2. LUCRURI PE CARE MI-AS FI DORIT SA LE STIU

Voi impartasi cu voi acele lucruri pe care eu unul mi–as fi dorit sa le stiu in momentul cand m-am apucat de fotografie.

3. CUM ALEGI ECHIPAMENTELE

Faptul ca ai cel mai bun si mai scump aparat, nu inseamna ca vei fi si cel mai bun fotograf. Echipamentele trebuie privite ca niste unelte care te ajuta sa progresezi.

4. CE AM EU IN RUCSAC

In acest modul iti voi arata ce contine rucsacul meu in toate calatoriile mele.

5. PARTEA TEHNICA

Te voi invata cele mai importante setari din intreaga suita de functii si butoane, pe care la un moment dat le vei putea face, fara sa te mai gandesti macar la ele.

6. COMPOZITIA

Din punctul meu de vedere, compozitia este unul dintre cei mai importanti pasi catre o fotografie reusita, fiind ca o harta care iti ghideaza ochii si adauga interes vizual fotografiei. Cand privesti o fotografie fara compozitie, ochilor le ia prea mult timp sa gaseasca subiectul, insa cand privesti una compusa corect, il vei identifica imediat, iar creierului ii place asta.

7. PARTEA CREATIVA

Exista foarte multi fotografi, insa nu atat de multi fotografi buni. Iar secretul acestor mari fotografi este stilul si consistenta lor individuala.

8. RASARIT LA TERASELE DE OREZ TEGALLALANG

In acest modul te voi lua cu mine la rasarit pe plantatiile de orez din Tegallalang, unul dintre locurile mele preferate din Bali.

9. FOTOGRAFIEREA UNUI APUS PE STRAZILE BARCELONEI

Pe langa fotografierea unui apus de soare in Barcelona, iti voi arata si ce sa nu faci atunci cand zbori cu drona intr-un oras mare.

10. EDITAREA FOTOGRAFIILOR IN LIGHTROOM

Imi aduc aminte cand am deschis eu Lightroom pentru prima data pe computer, m-am speriat cand am vazut atatea butoane, insa cu trecerea timpului am realizat ca totul este atat de simplu, intuitiv si bine structurat iar majoritatea uneltelor au un rol atat de important in procesarea fotografiilor. In acest curs de fotografie vei vedea cum editez eu 15 fotografii in Lightroom.

11. EDITAREA FOTOGRAFIILOR IN PHOTOSHOP

La capitolul Photoshop iti voi arata intreg workflow-ul meu de lucru cu cele mai simple si mai importante unelte, dar si Tips & Tricks-urile mele.

12. ZBOR CU DRONA LA KARANG BOMA CLIFF - BALI

In acest modul te voi invata cum sa pilotezi si sa fotografiezi cu drona + tehnici de filmare

– Compozitie

– Fotografiere in modul Panoramic

– Fotografiere RAW vs JPG

– Cum sa filmezi cu drona + Tehnici de zbor

13. FOTOGRAFIEREA CU TELEFONUL - CASCADA TUKAD CEPUNG

Cea mai buna camera de fotografiat este cea pe care o poti avea mereu asupra ta, iar de cele mai multe ori, aceasta este chiar telefonul.

14. FOTOGRAFIEREA CU TELEFONUL - APUS LA PIGSTONE BEACH

Camerele telefoanelor din ziua de azi pot scoate fotografii chiar mai bune decat unele aparate de fotografiat, iar atata timp cat spune o poveste, aceea e o fotografie buna.

15. EDITAREA FOTOGRAFIILOR PE TELEFON IN LIGHTROOM

In acest modul vei vedea cum editez cu Preset-urile mele pe telefon in aplicatia gratuita Lightroom Mobile.

Majoritatea cursurilor de fotografie din Romania au preturi ce pornesc de la 1500 RON, insa Masterclass de Fotografie este acum la doar 497 RON. Accesul in acest curs este pe viata, putand sa il parcurgi ori de cate ori doresti.

Inscrie-te in acest Masterclass de Fotografie si poti fi norocosul castigator al unui Workshop de Fotografie cu Raul Jichici, de 15 zile in Bali in 2021 sau 2022.

Sursa foto: Raul Jichici

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea