Evenimente

#FIFA19 #Triathlon Arena #baneasa shopping city #competitie

Incepe Triathlon Arena - o competitie de FIFA19, biliard si bowling, in Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City anunta prima editie Triathlon Arena, un concurs care va avea loc la MaxFun si va reuni profesionistii si amatorii pasionati de Fifa, biliard si bowling, impreuna cu echipa de la matinalul Virgin Radio. Pe 22 februarie, incepand cu ora 18:00, etajul doi al Baneasa Shopping City se va transforma intr-o adevarata arena de concurs.

Cele 3 jocuri – Fifa, biliard si bowling – vor fi arbitrate de catre Tudor Butan de la Federatia Romana de Fotbal – Fifa 19, Alexandru Balas – arbitru international - biliard si Marius Piticariu - multiplu campion national - bowling.

„Triathlon Arena este prima editie organizata in Baneasa Shopping City si a fost creata special pentru a veni in intampinarea clientilor nostri si a celor pasionati de jocuri si distractie. Nu puteau lipsi nici premiile, care ii vor motiva cu siguranta pe participanti. in plus, arbitrii nostri, impreuna cu echipa de matinal de la Virgin Radio, vor asigura o atmosfera de neuitat. Acest tip de initiative vor deveni constante in MAXFUN”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Baneasa Shopping City

Evenimentul va incepe cu jocuri demonstrative sustinute de catre Tudor Butan, jucator profesionist de FIFA in echipa nationala a Federatiei Romane de Fotbal, Shurubel, Ionut Bodonea si Bogdan Ciudoiu de la Virgin Radio.

Confruntarile la cele trei discipline se vor desfasura in acelasi timp, iar inscrierile se pot face pe site-ul www.baneasa.ro. Regulile celor trei jocuri sunt diferite de cele oficiale, astfel ca jucatorii trebuie sa citeasca cu atentie regulamentul concursului.

Echipa care va avea cel mai mare numar de puncte acumulate la toate cele trei categorii ale concursului va fi cea castigatoare si va primi un Play Station 4, sistem de navigatie GPS, boxa Bluetooth 3 MOVETECK, dar si un abonament de 10 ore de billiard, bowling sau Xbox in locatia MaxFun Baneasa.

Despre Baneasa Shopping City:

Centrul comercial Baneasa Shopping City este lider pe piata romaneasca de fashion si entertainment, oferind clientilor sai un mix unic de branduri, care poate satisface si cele mai exigente dorinte in materie de shopping, de la cele de renume international, la magazine ale designerilor romani, precum si o varietate de restaurante rafinate si cafenele. Centrul comercial include si o zona impresionanta de divertisment, MaxFun, MaxBet si Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din Romania echipat cu tehnologia revolutionara Dolby Atmos in sala Grand Ultra, care ofera cinefililor sai cele mai inalte standarde video si audio, la care se adauga o categorie speciala de evenimente culturale (productii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Aceste caracteristici sunt menite sa asigure confortul clientilor si transforma Baneasa Shopping City in destinatia exclusivista de shopping, relaxare si entertainment a Romaniei.

Despre MaxFun:

MaxFun a pornit de la o idee simpla, aceea de a oferi divertisment de calitate si distractie maxima pentru intreaga familie, de a crea un loc in care sa ne reamintim sa zambim, sa radem si sa ne jucam, sa fie cat mai mult fun.

Pe langa meniul personalizat puteti alege intre nenumarate activitati: bowling, biliard, aparate distractive de tip redemption, airhockey, console video!! 🎱🎳🎮🍹🍕

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea