Evenimente

#SofistiCAT 2019 #expozitie pisici #sofisticat #pisici

Incepe SofistiCAT, cea mai mare expozitie cu pisici

Weekendul acesta, peste 200 de pisici din toate colturile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul International Felin Bucuresti, care va avea loc in zilele de 23-24 martie in Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, Bucuresti.

Deschis in ambele zile intre orele 10-17, Salonul International Felin integreaza cele mai importante doua organizatii mondiale ale crescatorilor de feline: Fédération Internationale Féline (FIFe) si The International Cat Association (TICA).

Publicul va avea astfel ocazia de a cunoaste doua sisteme de arbitrare – FIFe (european) si TICA (american) - si, in egala masura, posibilitatea de a admira exemplare feline care nu sunt prezente in evenimentele dedicate unui singur sistem. La aceasta editie, vizitatorii vor putea admira rasa Lykoi, supranumita pisica varcolac (werewoolf cat), datorita asemanarii cu un lup.

SofistiCAT are ca principale puncte de atractie competitiile “BEST IN SHOW”, in care cele mai frumoase pisici se vor intrece pentru un loc pe podium. Doua prestigioase jurii internationale vor evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abysiniana, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Burma, Devon Rex, Don Sphynx, Exotica, Lykoi, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiana de Padure, Orientala, Persana, Ragdoll, Sacra de Birmania, Singapura, Sphynx, Scottish Fold, Scottish Straight.

Sambata 23 martie, in pauza dintre arbitraj si finalele concursurilor, se vor decerna premiile National Winner si Top Cats.

Ca de fiecare data, in cele doua zile ale expozitiei se va desfasura si campania “Arata ca iti pasa”, in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor vor aduce pisici vaccinate si sterilizate, spre adoptie.

Vizitatorii vor putea participa la o tombola speciala, avand ca premii centre de joaca pentru pisici, iar pentru copii va fi deschis un atelier de pictura pe fata. in cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la preturi promotionale, produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete).

Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea