Evenimente

# lansare album holograf #lansare album #concerte #holograf #turneu

Holograf va lansa un nou album

Holograf isi suprinde din nou fanii. Celebra trupa pregateste lansare celui de-al optsprezecelea album. Aceasta nu este insa singura supriza pe care trupa Holograf ti-o pregateste!

Holograf va lansa noul album in toamna acestui an, in cadrul unui concert ce va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 14 noiembrie!

Noul album contine sapte piese noi, dar si trei hituri celebre din repertoriul formatiei: “Mafia”, “Sunt un balcanic” si “Ai o ora sa te distrezi”.

Mai mult decat atat trupa pregateste un turneu de prelansare a noului album. Astfel, fanii Holograf isi pot asculta live artistii favoriti chiar in orasele lor. Pe 23 octombrie, formatia va concerta la Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor). Urmatoarele spectacole vor fi sustinute la Craiova (Casa de Cultura a Studentilor, 25 octombrie), Cluj-Napoca (Casa de Cultura a Studentilor, 27 octombrie), Timisoara (Opera Romana, 29 si 30 octombrie) si la Ploiesti (8 noiembrie). Mai multe orase si date urmeaza a fi confirmate.

In ciuda zvonurilor aparute recent in presa, conform carora Holograf se desparte, trupa este mai activa ca niciodata: pe langa pregatirile pentru noul album si turneul din toamna, programul de concerte din mai este unul foarte incarcat. Astfel, indragitii artisti vor canta luna aceasta la Piatra Neamt (12 mai, Sala Polivalenta), Iasi (13 mai, Sala Polivalenta), Edinet – Republica Moldova (15 mai), Sibiu (23 mai, in cadrul Forza Zu), Targu Mures (24 mai), Oradea (29 mai) si Satu Mare (30 mai).

“Nici vorba de vreo despartire in trupa Holograf, sunt doar zvonuri nefondate. Observ cu surprindere ca in Romania, orice proiect solo este vazut ca o destramare a formatiei sau ca samburele unor neintelegeri, lucru complet fals in cazul nostru. Holograf este Holograf si va ramane mereu asa, chiar daca eu sau vreun coleg din formatie vom mai avea colaborari cu alti artisti”, a explicat Dan Bittman, solistul Holograf.

In plus, baietii de la Holograf au lansat primavara aceasta un single emotionant, “De cate ori sa te iubesc”, pe care il puteti asculta aici:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea