Evenimente

# filme pe faleza #Faleza Cazino #filme #filme in aer liber #constanta

Filme in aer liber, in Constanta! Ce comedii si filme de aventuri poti urmari

Evenimentul Filme in aer liber revine la Constanta, pentru un nou sezon de cinema in aer liber, intre 6 si 18 august, pe Faleza Cazino, cu o selectie speciala ce cuprinde unele dintre cele mai bune comedii, filme de aventuri si filme pentru copii si familie ale tuturor timpurilor.

 

Utilizand echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni si un ecran gonflabil de 120 m², Filme in aer liber la Constanta ofera o calitate a proiectiei intalnita in marile sali de cinema ale lumii. Evenimentul si-a propus inca de la inceput sa apropie publicul larg de filmul european si de filmul de autor, in general.

Prima saptamana (6 - 11 august) este dedicata filmului de comedie.

Astfel, publicul va putea urmari INVINCIBILII (R. Olivier Nakache, Éric Toledano), in IMDB Top 40, castigator al premiului Cesar pentru Cel mai bun actor si cu alte 9 nominalizari, cu o nominalizare la Globurile de Aur, o nominalizare la BAFTA si 4 nominalizari la Academia Europeana de Film, IN LIBERTATE, (R. Pierre Salvadori), castigator al premiul SACD la Cannes in 2018 si cu 9 nominalizari la Premiile Cesar, AVENTURILE RABINULUI JACOB (R. Gerard Oury, cu Louis de Funès), nominalizat la Globurile de Aur pentru Cel mai bun film strain, DUMNEZEU PENTRU O ZI (R. Tom Shadyac, cu Jim Carrey, Morgan Freeman) si EDMOND/ CYRANO MON AMOUR (R. Alexis Michalik). In prima duminica, cei mici se vor putea bucura, alaturi de familiile lor, de filmul MARELE URIAS PRIETENOS/ the BFG (R. Steven Spielberg), nominalizat la Premiul BAFTA pentru Cel mai bun film pentru copii.

Cea de-a doua saptamana (12 - 18 august, cu exceptia zilei de 15 august) este dedicata filmului de aventuri si debuteaza cu filmul VIATA LUI PI (R. Ang Lee), castigator al 4 premii Oscar – pentru Cel mai bun regizor, Cea mai buna imagine, Cele mai bune efecte vizuale, Cea mai buna coloana sonora, continua cu IN SALBATICIE/ INTO THE WILD (R. Sean Penn), nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun montaj si Cel mai bun actor in rol secundar si castigator al Globului de Aur pentru Cel mai bun cantec original, INCEPTION (R. Christopher Nolan, cu Leonardo DiCaprio), cu 4 premii si 4 nominalizari la Oscar si 4 nominalizari la Globul de Aur, 127 DE ORE (R. Danny Boyle, cu James Franco), film cu 6 nominalizari la Oscar si 3 nominalizari la Globurile de Aur, PLAJA/ THE BEACH (R. Danny Boyle, cu Leonardo DiCaprio), aflat in competitie la Berlinale in anul 2000.

Filme in aer liber la Constanta se incheie cu un nou film pentru copii si familie – CHRISTOPHER ROBIN SI WINNIE DE PLUS (R. Marc Forster).

Pe langa proiectiile de film, spectatorii vor mai avea parte de multe alte activitati:

  • 9 august, 19:30 - 21:00 - Atelier de jonglerie si flow art cu CRISPUS
  • 10 august, 20:30 - 21:30 - Spectacol de percutie cu Balasa Percussion Group
  • 11 & 18 august, 19:30 - 21:30 - Eveniment pentru copii Creative Arts
  • 11 & 18 august, 20:30 - 21:00 - Spectacol de magie cu MAGITOT
  • 16 august, 21:00 - 21:30 - Spectacol de circ social si arta stradala cu PARADA
  • 17 august, 20:30 - 21:30 - Dezvoltare prin muzico-terapie cu Echipa TOTEM

Detalii despre filme, activitati si programul complet al evenimentului pe site-ul filmeinaerliber.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea