Evenimente

#fesstival #korea corner #festivalul k-lovers #evenimente

Festivalul K-Lovers – editia a 7-a la Korea Corner. Cand si unde are loc

Ambasada Republicii Coreea in Romania anunta a 7-a editie a  Festivalului K-Lovers, organizat de aceasta data cu participarea publicului, ce isi propune sa aduca mai aproape publicului roman cultura si traditiile coreene. Alaturi de Centrul de Studii Romano-Coreene (CSRK) al Universitatii Romano-Americane, va invitam sa ne bucuram impreuna de o serie de evenimente menite sa ne arate o mica parte a diversitatii culturale bogate a Coreei de Sud!

Festivalul se va desfasura in perioada 12-14 mai si promite numeroase spectacole live, mancare si jocuri traditionale coreene, precum si activitati in aer liber, ateliere si o parada a costumelor traditionale coreene (hanbok), ce vor avea loc la Universitatea Romano-Americana, Bucuresti.

In deschiderea Festivalului, Excelenta Sa, domnul Rim Kap-Soo, Ambasadorul Republicii Coreea in Romania, va sustine joi, 12 mai, o prelegere in limba engleza despre situatia regionala actuala si implicatiile pentru Asia de Nord-Est. Seria de evenimente va continua cu o diversitate de cursuri si ateliere ce se remarca prin diversitatea temelor, variind de la muzica, gastronomie coreeana, pictura, jocuri si arta. Pentru detalii, va rugam sa consultati programul de mai jos.

Festivalul se va incheia cu Gala aniversara Korea Corner sambata, 14 mai, incepand cu ora 18:00, in Aula Magna a Universitatii Romano-Americane, Gala care celebreaza si aniversarea proiectului Korea Corner. Evenimentul include mai multe ceremonii de premiere pentru cei mai buni studenti ai Centrului de Studii Studii Romano-Coreene (si nu numai!), si promite un spectacol de neuitat cu muzica traditionala coreeana si moderna, alaturi de toti K-lovers din Romania.

Accesul la Festival este gratuit. Formularul pentru inscriere pentru anumite ateliere, precum si pentru Gala este disponibil pe link-ul de mai jos. Va rugam sa verificati si pagina de Facebook a evenimentului pentru mai multe informatii.

 

Programul Festivalului K-Lovers - Vineri si sambata, 13-14 mai 2022

• 13 Mai, 15:00-16:00 - Atelier de hanji (Korea Corner)

• 14 Mai, 12:00-13:00 - Atelier de gatit mancare coreeana (in fata universitatii Romano-Americane)

• 14 Mai, 14:00-15:30 - Atelier de minhwa (Korea Corner)

• 14 Mai, 13:15-14:00 - Atelier de jocuri traditionale 1 (in fata universitatii Romano-Americane)

• 14 Mai, 15:45-16:30 - Atelier de jocuri traditionale 2 (in fata universitatii Romano-Americane)

Inscrierea la ateliere se poate face dand click aici!

Locatie: Universitatea Romano-Americana, Bulevardul Expozitiei 1B, Bucuresti si Korea Corner (etajul 3, sala 316)

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea