Evenimente

#Oana Nicolau #Fericire in doi cu extra intelegere #seminar gratuit

"Fericire in doi cu extra intelegere", seminar gratuit cu Oana Nicolau

Seminariile Sun Talks, organizate de centrul comercial Sun Plaza, au ajuns la a XVI-a editie, participarea fiind gratuita. Tema din aceasta primavara „Fericire in doi cu extra intelegere” vine intr-o perioada in care relatiile au fost puse la grea incercare de pandemie, dar si de faptul ca nu ne-a invatat nimeni ce trebuie sa facem ca sa avem si sa pastram o relatie de cuplu sanatoasa si echilibrata.

Pe 19 martie, de la ora 11:00, Oana Nicolau va aborda tema „Eu, Tu si relatia noastra – cum ne asiguram ca fiecare este fericit?”  si le va oferi participantilor informatii utile despre calea catre o viata implinita langa persoana pe care o iubesc.

”Cred cu tarie in iubire si in relatii. Iubirea pentru toata viata exista atunci cand fiecare dintre noi lucreaza la fericirea noastra si a celuilalt. Anii de studiu m-au invatat cum sa numesc situatiile complexe din calatoria unui cuplu si cum sa descurc ghemul de dificultati, astfel incat sa ajung la un fir cu sens, care duce catre o relatie sanatoasa, plina de iubire.”, spune Oana Nicolau.

Oana Nicolau este psihoterapeut de cuplu, familie si psihosexolog. Este co-fondator al clinicii Oana Nicolau si autorul cartii „A de la Armonie”. Oana Nicolau este si unul dintre cei patru specialisti din cadrul show-ului matrimonial „Casatoriti pe nevazute”.

Seminariul are loc la Sun Plaza, in zona centrala de la etajul 1.

Participarea este gratuita, dar este necesara inscrierea prin completarea formularului online de la adresa www.sun-plaza.ro/sun-talks. De asemenea, in ziua in care are loc evenimentul, persoanele inscrise sunt rugate sa vina cu un sfert de ora inainte de inceperea lui, pentru a se putea inregistra.

Seminariul va fi transmis live, pe pagina de Facebook a Sun Plaza.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate si gazduite de Sun Plaza. Temele de discutie sunt alese de clientii Sun Plaza si au fost, de-a lungul vremii, de la nutritie la astrologie, de la beauty la fashion si chiar organizare de nunti.

Printre speakeri s-au numarat pana acum Oana Pellea, Ada Gales, Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Parvu, Razvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Rosu, Dan Cristea, Otilia Mantelers, Tedy Nicula si Adelina Toncean.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea