Evenimente

#reduceri mall #shopping

#EXTRASHOPPING in cel mai mare mall din Romania!

AFI Cotroceni te invita sa incerci experienta de #EXTRASHOPPING. Am dat startul reducerilor masive, cele mai multe branduri aplicand discounturi de pana la 70%. In aceasta perioada, cel mai mare mall din Romania te va ajuta sa fii un Smart Shopper si sa economisesti ca la carte in timp ce faci cele mai bune achiziții pentru tine sau cei dragi. Vino in urmatoarea perioada in AFI Cotroceni pentru ca shopping-ul la reduceri este recompensat si vei avea parte si de numeroase surprize.

Daca vrei sa incepi anul cu o garderoba noua, urmaresti de mult timp ACEL outfit si l-ai asteptat redus, vrei sa dai un aer proaspat casei tale ori cauti o gama noua de cosmetice, acum este momentul sa acționezi si sa te bucuri de cele mai tari deal-uri. Discounturile ajung si la 70-90%.

”Este momentul sa alegi sa fii pe primul plan. Daca de sarbatori in centrul atenției au fost cei dragi si i-ai surprins cu cele mai frumoase cadouri, lunile acestea AFI Cotroceni te invita sa profiți de perioada reducerilor, pentru ca vei avea ocazia sa descoperi cele mai bune deal-uri si surprize. Au inceput reducerile la haine, bijuterii, cosmetice, parfumuri, carti, decoratiuni, echipamente pentru sporturile de iarna, servicii de beauty si ingrijire, dar nu numai. Am pregatit multe lucruri atractive si pline de neasteptat pentru cei care aleg sa faca #EXTRASHOPPING in cel mai mare mall din Romania..”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

In aceasta perioada, daca faci cumparaturi in cel mai mare mall din Romania ai sansa sa te intalnesti zilnic pe culoare cu reprezentantii nostri care te surprind si sa fii premiat instant cu AFI Gift Carduri.

In AFI Cotroceni ai sansa sa intalnesti si ”calculatorul de economii”, mascota care iti va calcula cati bani ai economisit si te va premia in functie de cati bani ai salvat.

Informatii despre reduceri si suprizele pregatite pot fi accesate pe site-ul AFI Cotroceni si pagina de Facebook.

Despre AFI Cotroceni: Inaugurat in 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din Romania, cu o suprafața comerciala inchiriabila de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispozitia clientilor sai zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar si o zona generoasa de entertainment, care cuprinde numeroase oportunitați de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu exopozitional care propune o calatorie intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice.

                                                                                                                                                                     Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea