Evenimente

#tabara de pictura #tabara #pictura

Expozitia de pictura "Muzica din viata mea"

Arbex Art Decor te invita la expozitia de pictura a comunitatii artistilor amatori ai Taberei de pictura Hobby Art joi 7 septembrie ora 19:00 la Biblioteca Metropolitana Bucuresti. Este al treilea an consecutiv in care comunitatea creata in jurul proiectului Tabara de pictura Hobby Art este provocata sa creeze dupa o tema data. Daca acum 2 ani au fost Fluturii iar anul trecut tema a fost Amintiri din copilaria mea, de data aceasta muzica este cea care a fost aleasa sa inspire creatiile in culoare pe panza. 

De ce ”Muzica din viata mea”? Un pretext bun este Festivalul George Enescu care ne-a inspirat si care se desfasoara cam in aceeasi perioada; apoi nu este muzica omniprezenta in viata noastra, fie ca suntem sau nu constienti de acest lucru? Am cautat un pretext generos care sa ne permita sa exploram posibilitatile plastice de exprimare a relatiei fiecaruia dintre noi cu ”Muzica, una dintre minuni” – vorba cantecului.

Expozitia contine 30 de picturi pe panza realizate in ulei sau acril, realizate in tehnica si stilul propriu fiecarui autor sau chiar ca rezultat al unor experimente in cele doua editii de vara ale taberei, experimente care s-au dovedit benefice.

Iata lista expozantilor: Carmen Tanasescu ( Bucuresti), Voica Silvia Potinga ( Bucuresti), Anca Georgescu ( Constanta), Elena Bancila ( Bacau), Ursz Timea Melinda (Brasov), Elena Demetrescu (Bucuresti), Maria Stoian (Bucuresti), Daniela Simona Vizitiu (Bucuresti), Alice Hartescu ( Constanta), Niculina Dobre (Constanta), Thea Zinca (Timisoara), Dana Ziegler (Arad), Elena Buftea (Bacau), Geanina Balan (Bucuresti), Miruna Chiricu (Targoviste), Mirica Iulia (Bucuresti), Irina Vlasceanu (Bucuresti), Sorin Mitulescu (Bucuresti).

Consultantul artistic al expozitiei este artistul plastic bihorean, Tudor Francu care va fi alaturi de noi cu ocazia deschiderii expozitiei.

Vernisajul expozitiei va avea loc joi 7 septembrie de la ora 19.00 la Biblioteca Metropolitana din Bucuresti str. Tache Ionescu nr 4 ( program Biblioteca: luni, marti, miercuri intre 12.00 – 20.00, joi, vineri intre 8.00 – 16.00).

Si pentru ca relatia sinestezica muzica- pictura sa fie reciproca, ne vom bucura impreuna de cateva momente muzicale live care vor aduce un plus de frumusete serii.

Va asteptam !

"Daca nu am fi avut suflet ni l-ar fi creat muzica" - Emil Cioran.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea