Evenimente

#evenimente paste #targuri paste #activitati Paste #paste

Evenimente si targuri de Paste, locurile perfecte pentru a te pregati pentru sarbatori

A mai ramas putin timp pana Paste, iar pregatirile sunt in toi. Cele mai multe persoane au inceput deja goana dupa cadouri si cumparaturi specifice sarbatorii.

 

In aprilie esti invitat sa savurezi fiecare clipa de sarbatoare cu premii surprinzatoare. in perioada 5 – 30 aprilie, campania dedicata sarbatorilor Pascale iti poate aduce unul dintre cele peste 3500 de vouchere valorice, in timp ce evenimentele inedite, atelierele tematice si targul de Paste special organizate pentru bucuresteni vor pune centrul comercial ParkLake pe harta locurilor ideale de petrecere a timpului liber.

Targul de Paste

De asemenea, cadourile pentru cei dragi ocupa si ele un loc pe lista de prioritati, alaturi de distractie. Pentru toti cei care isi doresc sa gaseasca surprizele perfecte pentru persoanele importante din viata lor, targul tematic de Paste ii asteapta cu o varietate de produse traditionale, cadouri si decoratiuni in perioada 16 – 26 aprlie, la parterul centrului comercial.

Activitati de Paste pentru copii

De sarbatori, insa, nu doar adultii au motive de bucurie, ci si copiii. in perioada 20 – 27 aprilie, cei mici sunt invitati sa fie Ajutoarele Iepurasului si sa patrunda in lumea magica a sarbatorilor de Paste. Jocurile Iepurasului, atelierele tematice precum Nasturel Castronel, Micii cultivatori, Umbrelutele haioase, dar si cornerele de face painting si baloane modelabile ii asteapta pe copii in zona main square de la parter.

Cumparaturile de Paste iti aduc vouchere cadou

In perioada 5 - 30 aprilie, cumparaturile de minim 200 LEI in ParkLake Shopping Center iti aduc garantat, in limita stocului disponibil, unul dintre cele 3500 de vouchere in valoare de 50 LEI fiecare, dar si posibilitatea de a participa la tombola pentru unul dintre marile premii: trei vouchere in valoare de cate 1000 de EURO fiecare. Detalii privind campania pot fi gasite pe site-ul centrului comercial.

Pentru a intra in posesia premiilor-instant, dar si pentru inscrierea la tombola, participantii trebuie sa prezinte bonul de cumparaturi la biroul de informatii al centrului comercial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea