Evenimente

#iwa romexpo # iwa #bazarul de craciun #eveniment caritabil

Esti pregatit pentru Craciun? Viziteaza Bazarul Mosului si fa o fapta buna

Craciunul este o sarbatoare nu doar a bucuriei, ci si a generozitatii. Intra si tu in spiritul Craciunului participand la un targ mai aparte, care iti va oferi posibilitatea de a experimenta diversitatea culturala din 40 de tari si nu numai. 

Bazarul de Crăciun, eveniment filantropic aflat la cea de-a 22-a ediție, are loc la Romexpo, Pavilionul C3, pe 7 decembrie, între orele 10:00 – 17:00, şi reuneşte comunitatea internaţională din Bucuresti, în beneficiul mai multor cauze sociale.

Evenimentul este organizat de IWA, Asociaţia Internaţională a Femeilor din Bucureşti, organizaţie non-guvenamentală, non-profit, fondată în 1978. Membrii acestei organizaţii sunt reprezentanţi ai Corpului Diplomatic acreditat în România, ai comunităţii civile, culturală sau de afaceri, din 40 de ţări. 

Pe lângă strângerea de fonduri, Bazarul de Crăciun înseamnă explorarea diversităţii culturale a tuturor ţărilor prezente şi oferă o ocazie unică reprezentanţilor nationalităţilor care locuiesc în România de a fi împreună. Peste 40 de Misiuni Diplomatice îşi vor prezenta tradiţiile culturale, muzica, dansul, costumele şi produsele tradiţionale de Crăciun.

Evenimentul este prezidat de Comitetul de Caritate al IWA şi de către Excelenţa Sa, Giovanna Brasioli, Preşedinte Onorific al Bazarului de Crăciun. Toate fondurile strânse cu această ocazie merg către proiectele din România pe care asociaţia le sprijină activ. Oricine se poate implica sustinându-şi ţara, donând produse ce pot fi comercializate la stand sau prin sponsorizări directe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea