Evenimente

#Ed Sheeran concert #Ed Sheeran bilete #Ed Sheeran in Romania #bilete Ed Sheeran #concert Ed Sheeran #Ed Sheeran

Ed Sheeran, concert in Bucuresti! Prinde acum ultimele bilete

Megastarul mondial Ed Sheeran va porni intr-un turneu mondial in perioada mai-august 2019, iar cu aceasta ocaziee va conceta pentru prima oara in Romania, unde este asteptat cu sufletul la gura de catre fani.

 

Pentru concertul din Romania, programat pentru 3 iulie 2019, biletele s-au vandut in timp record. Daca nu ai apucat inca sa-ti iei un bilet, trebuie sa te grabesti foarte tare, deoarece mai sunt disponibile doar cateva bilete la categoria ACCES PE SCAUNE, cele in valoare de 299 RON (plus 15 RON taxa de livrare, ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim).

Concertul va avea loc pe Arena Nationala din Bucuresti, iar cea mai scumpa categorie de bilete, cea de 399RON, la concertul Ed Sheeran din 3 iulie 2019 de la Bucuresti a fost epuizata.

Biletele la concertul Ed Sheeran Bucuresti se pot achizitiona bilete, doar online, pe eventim.ro.

Politica stricta privind vanzarea biletelor

Ed si echipa sa au o politica foarte stricta legata de vanzarea ne-etica a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale.

Toti clientii sunt indemnati sa foloseasca doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afisata pe Edsheeran.com.

Astfel, pentru a impiedica eforturile de revanzare neetica a biletelor, preturile absurde si inselarea fanilor, biletele la acest concert se vand personalizate cu numele cumparatorului imprimat pe fiecare bilet. O persoana poate comanda in numele sau maxim 4 bilete, iar la momentul in care se face accesul la spectacol, cel putin numele de familie imprimat pe bilet trebuie sa corespunda cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (si posibil a treia si a patra) persoana poate avea acces doar impreuna cu persoana posesoare a cartii de identitate. La cerere, trebuie prezentata si dovada platii biletelor.

Organizatorul evenimentului si Eventim au dreptul de a anula comanda clientului, daca aceasta a incalcat conditiile de achizitie stabilite de organizator si afisate pe eventim.ro.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea in zona de spectacol. Va rugam aduceti un document de identitate valabil si intrati la spectacol impreuna cu prietenii si familia cu care ati achizitionat biletele.

Revanzarea biletelor atat in regim propriu cat si prin alte companii de ticketing este strict interzisa!

La concert nu este permis accesul copiilor sub 6 ani.

Copiii cu dizabilitati si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, in limita locurilor disponibile.

Adultii cu dizabilitati grave (nivel 1) sau accentuate (nivel 2) si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit in limita locurilor disponibile. Informatii si inregistrari la contact@eventim.ro.

Pentru lista de intrebari si raspunsuri, va rugam accesati – Edsheeran.com sau eventim.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului