Evenimente

#Haute Horlogerie #bulgari

Din Roma in Romania. Primul eveniment BULGARI Haute Horlogerie din Bucuresti

O serie de cine elegante si prezentari private au marcat lansarea oficiala a Bulgari in Romania. Cu aceasta ocazie, in ultima saptamana din octombrie, o selectie de ceasuri de exceptie a sosit la Bucuresti pentru a fi expusa intr-o vila istorica care gazduieste sediul Albini Prassa, partenerul roman al casei italiene.

 

Atat cunoscatorii de ceasuri si iubitorii brandului Bulgari, cat si jurnalisti si influenceri au participat la evenimentele organizate exclusiv pe baza de invitatie pentru a descoperi mai multe despre arta orologeriei Bulgari printr-o experienta oferita alaturi de reprezentanti ai marcii veniti special de la Roma, printre care Directorul High Jewelry si Haute Horlogerie. Ion Schiau, fondatorul Albini Prassa, a prezentat colectia invitatilor printre care s-au numarat Domnica Margescu, Elle Fashion Director si ‘Friend of the brand’ Bulgari, artistele Inna si Alina Eremia, influencerele Carmen Grebenisan si Alina Ceusan.

Inspiratiile romane ale Bulgari isi regasesc un ecou deosebit in Romania, o tara cu care imparte aceeasi mostenire culturala latina. Oaspetii au fost indrumati cu generozitate prin povesti magnifice - de la arhitectura antica la vremurile “dolce vita” si flerul cinematografic plin de farmec si pana la viziunea consecventa care se afla in spatele succesului brandului, au descoperit numeroasele fatete ale universului Bulgari de astazi, precum si rolul important al ceasurilor cu amestecul lor unic de design italian si excelenta orologera elvetiana.

Cele mai sofisticate piese din colectiile emblematice au fost expuse in interioarele rafinate ale vilei aristocratice din cartierul Dorobanti.

Acestea au fost ceasurile Serpenti si Divas’ Dream, realizate prin tehnici decorative cu bijuterii distinse, unele fiind actionate cu mecanisme foarte sofisticate, fiind atat de apreciate de femeile moderne. Un stralucitor Serpenti Spiga High Jewelry faurit din aur alb, imbracat in intregime in diamante, si hipnotizantul Peacock Divas Dream au fost stelele evenimentelor.

Colectiile Bulgari pentru barbati sunt foarte apreciate in Romania, fiind prezentata o selectie bogata din linia Octo Finissimo. Aceasta este renumita pentru ca a doborat, una dupa alta, toate barierele si recordurile mondiale legate de miniaturizare si ceasuri plate in ultimii 10 ani, fiind distinsa cu numeroase premii prestigioase, printre care L’Aiguille d'Or (Acul de Aur) primit la ultimul Grand Prix d'Horlogerie de la Geneva, cel mai important „Oscar” din industria ceasurilor.

Cu cat descoperi mai mult marele univers Bulgari, cu atat te simti mai fermecat. Zi dupa zi, oaspetii distinsi s-au intalnit cu ceasuri minune le-au taiat respiratia in timp ce schimbau impresii cu prietenii lor. Astfel, interesul pentru eveniment a depasit toate asteptarile, echipa Albini Prassa fiind nevoita sa prelungeasca seria de evenimente cu cateva zile si chiar pana tarziu in noapte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea