Evenimente

#kangoo jumps #actiune caritabila #Hope and Homes for Children

Diana Stirbu, maraton pe ghetele Kangoo Jumps

Diana Stirbu, instructorul recunoscut pe plan international de Kangoo Jumps va alerga pe ghetele Kangoo la Maratonul International Bucuresti din 4 octombrie. Actiunea caritabila are ca scop ajutorarea fundatiei Hope and Homes for Children Romania (HHC Romania).

Diana organizeaza cele mai populare cursuri de Kangoo Jumps si este o sustinatoare dedicata a HHC Romania. Nu este prima data cand ea participa la maraton in cadrul TEAM HOPE si alearga incaltata cu ghetele Kangoo, strangand bani pentru copiii vulnerabili.

Pe 30 septembrie, Diana va organiza un eveniment caritabil, un curs special cu si pentru iubitoarele de Kangoo Jumps. Participarea la eveniment presupune o taxa, toate fondurile stranse mergand apoi catre copiii si familiile nevoiase sprijinite de Hope and Homes for Children Romania.

Cei care doresc sa participe la eveniment sunt asteptati miercuri, 30 septembrie, ora 20:30, la scoala nr. 12 din Herastrau, pentru cateva ore de miscare si voie buna! Participantii sunt invitati sa vina imbracati in albastru si sa poarte o inima ca accesoriu sau ornament vestimentar. Totul are ca scop o cauza nobila!

Inscrierile se pot face pe pagina de Facebook a evenimentului: Kangoo Blue – Wear a heart. Mai multe detalii gasesti AICI!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea