Evenimente

#dan mircea cipariu #Deznodamantul nu conteaza #editie speciala

Deznodamantul nu conteaza - Editie dedicata lui Dan Mircea Cipariu

Asociatia Creatorilor de Fictiune & revista Fictiunea OPTm, in colaborare cu Muzeul Varstelor, Casa Filipescu-Cesianu va invita din nou in mansarda de pa Calea Victoriei 151, la o intalnire literara, sub genericul:

Miercuri, 25 octombrie, ora 18:00, va invitam la o noua editie a serilor literare sub denumirea "Deznodamantul nu conteaza". Aceasta editie este dedicata invitatului special, Dan Mircea Cipariu, pe care-l vom si sarbatori.

Incepand cu ora 19:00, in mansarda Casei Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151), il vei putea asculta pe Dan Mircea Cipariu. Alaturi de el, ii vei putea asculta pe Doina Rusti, Anca Surian Capros si Lorena Caldes.

Nu uitati! Miercuri, 26, ora 19:00, in mansarda Muzeului Varstelor, Calea Victoriei 151, il sarbatorim pe Dan Mircea Cipariu!

Va asteptam in gradina pentru discutii despre literatura si valoarea unui premiu literar.

Modereaza Adriana Irimescu.

Intrarea este libera.

Un eveniment creat de ACF, Fictiunea OPTm, Muzeul Varstelor &  editura LITERA

https://asociatia-creatorilor-de-fictiune.ro/index.html

https://fictiunea.ro

https://muzeulbucurestiului.ro/casa-filipescu-cesianu.html

Parteneri media: Pintadera Film, revista Cultura, urban.ro, editura Litera, Radio TANANANA, Facultatea de Litere a Universitatii Bucuresti, Adevarul de weekend, acasa.ro, radio TANANANA, Agentia de Carte, Verbs Describe US, iCarte, iParte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea