Evenimente

#concert Depeche Mode romania #concert Depeche Mode cluj #Depeche Mode in romania #depeche mode #trupa Depeche Mode #bilete Depeche Mode # concert Depeche Mode

Depeche Mode vine in Romania! Cat costa biletele si de unde le poti achizitiona

Celebra trupa Depeche Mode, vine in Romania. Acestia vor concerta in data de 23 iulie 2017, in Cluj. Show-ul de la Cluj-Napoca face parte din noul turneu european al trupei, Global Spirit Tour si va avea loc pe Cluj Arena.

 

Depeche Mode este cu siguranta una dintre cele mai influente trupe din istorie, cu peste 100 de milioane de albume vandute si concerte sustinute in fata a mai mult de 30 de milioane de fani din intreaga lume. Recent, trupa a fost nominalizata pentru a fi inclusa in Rock Hall of Fame in 2017. Asa cum a anuntat pe 11 octombrie in cadrul conferintei de la Milano, Depeche Mode se pregateste de lansarea celui de-al 14-lea material discografic, Spirit, si de noul turneu european ce va debuta pe 5 mai in Stockholm si va include 21 de tari.

Biletele pentru concertul Depeche Mode din Romania, au fost puse in vanzare incepand de vineri, 21 octombrie 2016. Pretul biletelor porneste de la 117 lei, iar cel mai scump costa 436,5 lei.

Biletele pot fi achizitionate atat online, de pe www.eventim.ro, cat si din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.

Preturile biletelor sunt cuprinse intre 117 si 436,5 lei, in functie de distanta fata de scena: cele fara loc, in categoria Golden Circle si Gazon, sunt 202,5 lei, respectiv 117 lei, in timp de locurile pe scaune vor costa 153, 225 si 279 lei. Biletele la Tribuna VIP vor costa 436,5 lei. La aceste preturi se adauga comisionul de ticketing.

Sursa foto: billboard.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Top

Cauta-ti perechea