Evenimente

#deschidere sezon estival #unde iesi #festivaluri litoral #1 mai #festivaluri #petreceri #festivaluri bucuresti

De 1 mai se da startul petrecerilor! Unde te poti distra weekendul acesta

Odata cu deschiderea sezonului estival se da startul petrecerilor pe litoral si nu numai. Weekendul 28 aprilie – 1 mai debuteaza cu unele dintre cele mai tari petreceri si concerte. Iata care sunt concertele si petrecerile pe care nu trebuie sa le ratezi!

Petreceri si concerte pe litoral

Festivalul de muzica electronica Sunwaves deschide calendarul de manifestari organizate pe litoral de 1 Mai. Festivalul Sunwaves va dura patru zile si se va desfasura pe plaja Crazy Beach din Mamaia Nord, din line-up facand parte DJ romani si internationali, din tari precum Germania sau Italia: Alex & Digby, Alexandra, Amir Javasoul, Apollonia, Arapu, Barac, Cally, Clovis, Daniel Maher, Gescu, Gettic Funk ( Piticu, Xandru, Funk E), Ion Ludwig, Lamache, Loco Dice, Marc Antona, Marco Carola, Mihigh, Neverdogs, Priku, Ricardo Villalobos, Sepp, Sonja Moonear, Sublee, The Martinez Brothers, Vincent Iulian.

Tot in acest weekend se da startul petrecerilor de pe plaja Kudos, din Mamaia. Asadar, daca alegi ca destinatie acesta statiune, nu terbuie sa ratezi petrecerile Kudos, unde te poti distra pe cinste.

Tot in Mamaia are loc concertul Eller van Buuren. Fanii sunt asteptati in clubul Fratelli. Eller van Buuren, fratele celebrului Armin van Buuren, ii va incanta pe fani cu diferite stiluri muzicale de la rock pana la blues.

Pe 30 aprilie are loc si festivalul Moonlight Breakfast – Sunday, tot in statiunea Mamaia, la Tapo Mamaia.

Evenimentele din Mamaia vor continua cu un show de masini de drift si un mega concert pe plaja cu trupele Provincialii, Vunk si Ionut Galani, precum si cu deschiderea sezonului de clubbing in Mamaia.

In Vama Veche, Sunset Festival revine in acest an cu cea de-a treia editie si promite o atmosfera de neuitat pentru iubitorii de muzica urbana, fiind unul dintre putinele festivaluri dedicat lor, care este desfasurat in aer liber in Romania. Printre artistii care vor urca pe scena Sunset se numara: Subcarpati, Vlad Dobrescu, Dj Oldskull, NoruNegru si Dru Klein.

daca dai fuga pe litoral poti gasi oferte tentante de cazare pe oferteturism.ro.

Yakasha Festival - Bucuresti

Si cei care raman in Capitala se pot distra pe cinste la Festivalul Yakasha ce are loc in perioada 28 aprilie – 2 mai in Parcul Izvor. In cele cinci zile de concerte, pe scena vor urca nume importante printre care amintim: Goran Bregovic, Ovidiu Lipan tandarica si Fanfara Ciocarlia.

Festivalul Yakasha ce are loc langa Palatul Parlamentului va aduce in prim plan, pe langa artisti romani, consacrati, si artisti din tarile baltice precum: Grecia, Turcia, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Macedonia.

Sursa foto: allevents.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea