Evenimente

#Jezebel #Mariano Castro #concert tango #show tango #tango

Concert si show de tango pe malul marii. Accesul este gratuit!

Sambata, 6 august, in Piateta Casinoului din Mamaia incepand cu ora 20:00, cei prezenti la malul marii sunt invitati la o seara plina de frumusete, pasiune, senzualitate si surprize. Totul in linia ritmurilor autentice de tango, irezistibile si insinuante sustinute de artisti argentinieni si romani - Mariano Castro (Narcotango) & Cvartet Passione si Jezebel Tango Project.


Cinci cupluri de la scoli de tango din tara inclusiv campioana Europeana de Tango 2015 - Laura Iaru si partenerul ei argentinian vor fi prezenti pe scena! Alaturi de ei vor participa zeci de dansatori din comunitatea de tango din Bucuresti si din tara. Gazdele evenimentului vor fi  Luana Ibacka si Dragos Samoil.

Tangoul celebreaza misterul si magia intalnirii intre un barbat si o femeie. 

Te poti bucura de primii pasi de tango fie singur/a, impreuna cu partenerul sau cu prietenii!

Organizatorii anunta  si o lectie demonstrativa in care curiosii si pasionatii de tango puteti invata magia imbratisarii de tango alaturi de profesori.

Programul serii:

  • 19:00 - Lectie deschisa de tango pentru incepatori - Nu iti trebuie partener. Poti veni lejer, chiar si in papuci de plaja!
  • 20:00 - Concert Jezebel & Show Tango - partea 1
  • 21:25 - Surpriza serii
  • 21:30 - Concert Mariano Castro (Narcotango) + Cvartet Passione & Show Tango - partea a 2-a
  • 23:00 - pana dimineata - Petrecere cu muzica de tango clasica, tangonuevo, neotango, tango lounge, electrotango cu DJ - Laura Iaru.
  • Detalii eveniment Facebook aici: https://www.facebook.com/events/1647464612235736/

Proiectul este sustinut de Primaria Constanta!

Sursa foto: sdhealthyliving.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea