Evenimente

#participanti cinema in aer liber #cinema in aer liber #constanta #filme cinema in aer liber

Cinema in aer liber, la Constanta! 5.000 de spectatori au participat in conditii de distantare sociala

Un nou sezon al evenimentului Filme in aer liber la Constanta a avut loc in Parcul Tabacariei, in perioada 4-16 august. Filme in aer liber la Constanta a adus pe marele ecran o selectie speciala ce a cuprins unele dintre cele mai bune filme cu magie si muzica si filme pentru copii si familie din toate timpurile. Pe langa programul de cinema, spectatorii au avut ocazia sa participe si la alte activitati, precum ateliere de jonglerie si spectacole de percutie si magie, led dance si performance-uri inedite . Evenimentul a atras un numar de 5.000 de spectatori, in conditii sigure, conform normelor de distantare sociala.

Filmele care au facut parte din programul de anul acesta au fost MAREA HOINAREALA (r. Joel Coen), WALK THE LINE – POVESTEA LUI JOHNNY CASH (r. James Mangold), LA VIE EN ROSE – povestea vietii lui Edith Piaf (r. Olivier Dahan), indragitul musical GREASE (r. Randal Kleiser), MOULIN ROUGE (r. Baz Luhrmann), ARIZONA DREAM (r.  Emir Kusturica), THE DARK KNIGHT (r. Christopher Nolan), CHOCOLAT (r. Lasse Hallström), STARDUST (r. Matthew Vaughn), AMÉLIE (r. Jean-Pierre Jeunet) si doua pelicule pentru intreaga familie - MARY POPPINS, (r. Robert Stevenson) si animatia irlandeza BRENDAN SI SECRETUL DIN KELLS (r. Tomm Moore).

Magicianul Teo de la Teo Magic Show a declarat, in urma experientei celor doua spectacole: “Pentru mine a fost o bucurie sa am aceasta colaborare cu o echipa exceptionala, care pune foarte mult suflet in organizarea unui eveniment si tocmai de aceea ele capata o nuanta artistica de talie nationala. Publicul a fost unul cu o energie extraordinara, lucru care pentru un artist este esential. Evenimentul a fost un succes total. De-abia astept colaborarile viitoare, pentru ca exista o chimie intre dedicarea mea intr-un spectacol si sufletul pe care toata echipa organizatoare il investeste.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea