Evenimente

#instalatie de luminite de Craciun #luminite de craciun

Cea mai mare instalatie de luminite de Craciun din Europa, la Bucuresti: 500.000 de beculete!

Stiai ca cea mai mare instalatie de Craciun indoor (de interior) din Europa se afla in Bucuresti? Are peste 500.000 de beculete si va fi aprinsa pe 16 noiembrie!

Daca iti plac sarbatorile de iarna, acolo e de tine! Mai ales ca totul se intampla in cadrul unui eveniment care aduna foarte multa lume, parinti cu copii, adolescenti veniti cu gasca, tineri indragostiti.

Pana la momentul in care cele peste 500.000 de luminite vor fi aprinse, vei primi un aperitiv de adrenalina: Globe of Death! Trei acrobati motociclisti vor intra intr-un glob de otel pentru a sfida legile fizicii, dand ture in viteza. Infernal Varanne este una din trupele care se incumeta sa faca asa ceva si vine la Bucuresti pentru o demonstratie de curaj nebun care o sa iti taie rasuflarea si pe care nu o sa o uiti prea usor.

Evenimentul cuprinde si doua concerte – CTC pentru toti adolescentii innebuniti dupa hip hop si VUNK pentru toti indragostitii, de la aparitia lui ”Langa inima mea vine inima ta” pana la hitul recent ”Imbracati sau goi”.

Ai 500.000 de motive si trei momente memorabile sa ajungi pe 16 noiembrie la Sun Plaza pe Esplanada Sud. Evenimentul incepe la orele 19.00, iar Surubel, care va fi MC, va anunta momentele in aceasta ordine: Infernal Varanne, concert CTC, aprinderea luminitelor de Craciun si, la final, concertul VUNK.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center si pe //www.sun-plaza.ro/event. 

Sursa foto: youresopretty.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea