Evenimente

#targuri evenimente #ce facem in weekend #evenimente 28-29 octombrie 2017

Ce facem in weekendul 28-29 octombrie 2017

In weekendul 28-29 octombrie 2017, doamnele au inca un motiv de bucurie! Are loc Garderoba Infinta, primul targ de shopping la pretul potrivit! Domnii pot merge la prezentarea de astronomie: „Cerul extraterestru”, iar copiii – la ateliere educative!

Femeile inventive, care-si doresc sa poarte la serviciu, in fiecare zi, altceva ... daca s-ar putea, doar asa, de dragul culorilor, florilor sau al norilor vor aprecia cu siguranta Garderoba Infinita. Orice produs cumparat va fi al tau permanent, iar orice produs inchiriat va fi al tau temporar, adica pentru maxim 5 zile. Produsele inchiriate vor fi returmate gratuit printr-un curier. Curatarea ulterioara a produselor ramane in grija organizatorilor. Detalii aici.
 

“Cerul extraterestru”

Muzeul Municipiului Bucuresti va invita la prezentarea de astronomie „Cerul extraterestru”, desfasurata la Palatul Sutu in ziua de sambata, 28 octombrie, ora 19.00. Bolta instelata atrage atentia oricarui om. De pe Pamant se vad mii de stele, toate grupate in constelatii. Luna, Soarele, planetele, toate sunt obiecte vizibile de pe Terra. Dar oare cum arata cerul vazut de pe alte planete? Detaliile evenimentului aici.
 

Invata sa fii Zen!

 
In acest weekend,  are loc ZenFest - primul festival din Romania creat special pentru a te invata cum sa atingi echilibrul Minte-Trup-Suflet. La ZenFest ai parte de o experienta altfel si primesti resursele necesare dezvoltarii tale personale si spirituale, armonizarii interioare care sa te ghideze spre relatii armonioase, abundenta, implinire si libertatea de a fi tu, cel autentic, cel care iti doresti sa fii. Iata ce vei invata la ZenFest.
 

Ateliere pentru copii

 
Sambata, la ora 16, Scoala de mestesuguri organizeaza atelierul de confectionat bufnite dragute. Atelierul se adreseaza copiilor cu varsta de peste 4 ani, iar costul este de 35 de lei/participant. Fiecare va pleca acasa cu bufnita lui.
 
Tot de sambata incepe si evenimentul „Hai sa citim in parcul Izvor”, care se desfasoara de pe 28 Octombrie la 10:00, pana la 29 Octombrie la 19:0 „Hai sa citim” este un festival dedicat publicului larg si, in special, copiilor, care isi propune sa incurajeze cititul! Intr-o lume a tehnologiei, a vitezei, a televizorului si a Internetului, copiii trebuie sa redescopere bucuria care se poate naste din paginile unei carti. Pentru ca acest lucru sa se intample, e nevoie ca informatia si cartile sa fie prezentate intr-un mod atractiv, care sa starneasca interesul si curiozitatea! 
 
Sursa foto: weheartit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea