Evenimente

#Rhythm Of The Dance #dansuri irlandeze #muzica #dans #spectacol #tnb #teatrul national bucuresti

Campionii mondiali ai dansurilor irlandeze, intr-un spectacol magic la Bucuresti!

Campionii mondiali ai dansurilor irlandeze vor sustine un spectacol de vis in Bucuresti. Protagonistii Rhythm Of The Dance ii vor purta pe spectatori intr-o calatorie fascinanta a dansului si a muzicii, intr-un spectacol de neuitat.

bucurestenii au ocazia sa vada live spectacolul Rhythm Of The Dance, oferit de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei.

Rhythm Of The Dance este un poem epic, ce descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului. Puterea dansului si a muzicii va purta spectatorii intr-o calatorie fascinanta, dezvaluindu-le peisaje si panorame superbe din Irlanda. Acest spectacol dovedeste prin povestea celtilor si a druizilor, ca oamenii isi pot fauri singuri destinul cand sunt uniti si au teluri comune, toate acestea fiind redate si ilustrate printr-un show in care arta dansului, maestria, imaginatia si talentul dansatorilor se imbina perfect cu cele mai performante tehnici de sunet si lumina. Echipa formata din trei tenori, un band de muzicieni traditionali, peste 20 de dansatori – campioni mondiali la dans irlandez, pregateste un spectacol fascinant, pe care l-au vizionat deja 5 milioane de persoane din peste 50 de tari!

Inca de la infiintare, in 1999, protagonistii Rhythm of the Dance in frunte cu Mark C. Tynan - coregraful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flatley, au strans in jurul lor milioane de fani si au sustinut turnee pe tot mapamondul.

Rhythm Of The Dance este dovada ca talentul adaugat profesionalismului, valorii si tehnicii, genereaza un spectacol pe care oricine trebuie sa-l vada macar o data in viata!

Biletele au fost puse deja in vanzare, ir preturile acestora valoreaza intre 100 si 300 de lei. Poti achizitiona biletele in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Daca doresti sa comanzi biletele online o poti face pe www.biletoo.ro si www.bilet.ro!

Spectacolul „RHYTHM OF THE DANCE” va avea loc in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti, pe 27 Aprilie 2015.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea