Evenimente

#Caldo Privat Security #concert stefan banica #stefan banica #arad

Caldo Privat Security a fost alaturi de Stefan Banica la concertul sustinut la Arad, pe 4 martie 2018

Concertele "Te iubesc, femeie!" prin intermediul carora Stefan Banica sarbatoreste femeia, au avut loc pentru al optulea an consecutiv. Stefan Banica a organizat primul concert "Te iubesc, femeie!" la Bucuresti, pe data de 11 martie 2011.

 

Inca de la inceput acest concert s-a bucurat de un mare succes, ceea ce l-a determinat pe artist sa-l organizeze si in anii urmatori. Stefan Banica considera acest concert ca fiind "fratele mai mic al concertului de Craciun".

Prin intermediul acestui concert special, Stefan Banica si-a dorit sa faca un cadou special doamnelor si domnisoarelor, cu ocazia Zilei Femeii. Acesta reprezinta un buchet cu cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul sau.

Anul acesta, unul dintre concertele dedicate Zilei Femeii, a avut loc la Arad, pe data de 4 martie. La concertul "Te iubesc, femeie!" de la Arad, persoanele prezente au putut asculta marile hituri marca Stefan Banica, cantece mai noi sau mai vechi, dar si piese care au fost mai putin difuzate la radio/tv. De asemenea, au putut asculta si piese noi de pe cel mai recent album semnat Stefan Banica - "Picat din Luna", lansat in toamna anului trecut.

Stefan Banica este singurul artist roman care sustine concerte de asemenea anvergura, cu o longivitate foarte mare in peisajul muzical romanesc. Celebrul concert de Craciun a implinit 16 ani neintrerupti de existenta, iar concertele din luna martie s-au desfasurat pentru al 8-lea an consecutiv.

Stefan Banica are o cariera impresionanta, de peste 30 de ani, in teatru, televiziune, muzica. Stefan Banica este un artist foarte iubit si apreciat si reprezinta un adevarat brand in showbiz-ul din Romania.

De-a lungul carierei sale a obtinut multe premii. Primul premiu l-a obtinut in anul 1987. Este vorba despre Premiul ACIN de interpretare (pentru rolul Mihai din Liceenii). Dupa acest premiu au urmat multe alte premii, atat pentru activitatea muzicala, cat si pentru cea din teatru si televiziune.

Stefan Banica este un artist de succes. Caldo Privat Security este o o companie de succes, care a fost alaturi de Stefan Banica la concertul pe care acesta l-a sustinut la Arad. Agentii de securitate Caldo Privat Security au asigurat paza si protectia evenimentului, astfel incat acesta s-a desfasurat in cele mai bune conditii.

Caldo Privat Security ofera o gama larga de servicii, dorind sa depaseasca asteptarile clientilor sai. Compania pune la dispozitia clientilor sai servicii de paza si control acces, transport valori, garda corp VIP, monitorizare+interventie, consultanta de specialitate, supraveghere video, instalare sisteme de securitate.

De asemenea, Caldo Privat Security a infiintat Serviciul Privat de Pompieri Caldo, dezvoltand un nou concept integrat, de masuri integrate in activitati de lupta contra incendiilor si de prevenire a acestora.

Echipa Caldo Privat Security se ocupa de monitorizarea sistemelor de detectie a incendiilor, asigura personal specializat pentru interventie in caz de incendiu (servant pompier, cadru tehnic PSI) si supravegherea instalaţiilor speciale de detecţie /semnalizare /stingere a incendiilor 24h din 24h, intervenţie in caz de incendiu prin echipe specializate si autospeciale de pompieri etc.

De serviciile de paza si protectie pot beneficia cei din Oradea, Targu Mures, Tulcea, Arad, Miercurea Ciuc, Targu Jiu, Timisoara, Brasov, Craiova, Resita, Bacau, Slatina, Drobeta Turnu-Severin, Alba Iulia, Pitesti, Deva, Sfantu Gheorghe, Alexandria, Cluj-Napoca, Sibiu, Ploiesti, Zalau, Galati, Slobozia, Satu Mare, Ramnicu-Valcea, Calarasi, Baia-Mare, Targoviste, Giurgiu, Bistrita, Buzau, Iasi, Constanta si Braila.

Compania Caldo Privat Security si-a propus schimbarea modului de abordare a domeniului de paza si protectie si securitate personala. Presteaza mereu servicii de calitate si doreste sa puna bazele unor colaborari avantajoase astfel incat sa devina un partener de incredere pentru clientii sai.

Agentii Caldo Privat Security sunt in permanenta pregatiti si instruiti pentru a asigura buna desfasurare a oricarui eveniment, pentru ca participantii sa se poata bucura in siguranta de fiecare moment.

Colaboratorii Caldo Privat Security recomanda aceasta companie datorita seriozitatii, profesionalismului si corectitudinii in relatiile parteneriale.

Asadar, daca aveti nevoie de servicii de paza si protectie de cea mai buna calitate, apelati la serviciile companiei Caldo Privat Security, fiindca nu veti regreta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea