Evenimente

#Diner en blanc Bucuresti #Diner en blanc

Bucurestiul, invitat la una dintre cele mai speciale evenimente din Europa: Diner en blanc

"Le Diner en Blanc" reprezinta cel mai exclusivist picnic din lume ce are loc in peste 70 de orase, din 35 de tari. Pentru prima oara. Bucurestiul va fi gazda onorata gazda a primului "Le Diner en Blanc" din Romania. Locatia este insa secreta, pana in ultimul moment!

Facandu-si aparitia cu aproape 3 decenii in urma, "Le Diner en Blanc" a evoluat in decursul anilor, devenind o traditie "tres chic", care acum atrage zeci de mii de oameni anual in cele mai prestigioase locatii din lume.

Mii de oameni imbracati in alb si debordand de eleganta, pasiune si rafinament, se intalnesc la un "picnic sic" intr-un spatiu public, secret si special transformat! Pe parcursul serii, invitatii se bucura de frumusetea unui eveniment "outofthebox" si de participarea la ceva neasteptat. Dincolo de spectacolul si eleganta cinei in sine, oaspetii se desfata printre bun gust si dragoste pentru frumusete.

"Le Diner en Blanc" aminteste de eleganta si stralucirea societatii franceze, iar invitatii se indeamna unii pe altii, stiind ca iau parte la un eveniment cu adevarat magic. Fara trafic auto, fara trafic pietonal – doar trecatori uimiti de scena din fata lor. Totul este un vis… pe care te asteptam sa-l traim... in alb!

Aventura secreta inaugurala promite o seara de neuitat plina de eleganta, frumusete si magie, deoarece preia o locatie inedita pentru mancare, distractie, celebrare si momente de dans sub cerul orasului.

In prezent, "Le Diner en Blanc" se organizeaza in peste 70 de orase, din 35 de tari si a castigat peste 100.000 de prieteni in intreaga lume. Fiecare eveniment este pregatit de organizatori locali pasionati, care s-au indragostit de concept si vor sa il aduca si in orasul lor, adaugand propriul sarm, dar respectand totodata valorile de baza. Alaturi de Paris, New York, Los Angeles, Tokyo, Montreal, Sydney, Singapore, Mexico City, orasul Bucuresti va fi onorata gazda a primului "Le Diner en Blanc" din Romania.

Locatia Le Diner en Blanc aleasa va fi unul din cele mai deosebite locuri din oras, asa ca va trebui ca toti invitatii sa fie imbracati elegant! Adaugarea unei palarii, a unei masti sau a unui accesoriu tinutei nu este obligatorie, insa este foarte recomandata.

Editia inaugurala a Diner en Blanc, va avea loc in Bucuresti, pe data de 24 august 2017, intr-o locatie secreta, comunicata cu cateva ore inainte de deschiderea evenimentului, prin mesaje transmise participantilor.

Doritorii trebuie sa-si achizitioneze din timp biletele pentru acces, ce pot fi achizitionate online.

Premii surpriza pentru participanti

Vor exista doua premii oferite de catre parteneri la aceasta prima editie Diner en Blanc.

Un premiu constand intr-o cina exclusivista intr-o locatie secreta, va fi oferit de Cramele Recas pentru cel mai ,,cool`` cuplu!

Un al doilea premiu, surpriza, va fi anuntat in seara evenimentului si va fi oferit de organizatori. Acesta va consta deasemenea intr-o cina ,,out of the box`` intr-o locatie absolut neconventionala! Acesta va fi oferit pentru cea mai inedita si deosebita aranjare a unei mese, drept pentru care ii incurajam pe oaspetii nostri sa fie cat mai creativi cu putinta!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea