Evenimente

#Bucharest Craft Beer Festival # festival bere # pret bilete #festival #bilete #bucuresti

Bucharest Craft Beer Festival – evenimentul de la care nu trebuie sa lipsesti daca adori berea

In Romania va avea loc in aceasta toamna prima editie a festivalului Bucharest Craft Beer Festival. Festivalul va avea loc in perioada 2-4 septembrie, in Bucuresti.

Dupa ce Burger Fest a fost un real succes, iar oamenii s-au putut delecta cu cele mai gustoase preparate culinare, acum bucurestenii si nu numai, sunt asteptati sa deguste cele mai bune sortimente de bere.

Producatorii vor sa demonstreze faptul ca productia de bere poate fi o adevarata arta, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretentioase gusturi.

Fenomenul berii artizanale a inceput in bucatariile si garajele oamenilor, care au invatat sa isi prepare propria bere, dar nu s-au multumit cu atat. Ambitia lor a dus la o adevarate revolutie a berii artizanele, un fenomen bazat pe individualitate, creativitate si experiment. Bucharest Craft Beer Festival isi propune sa ii adune pe acesti oameni creativi intr-un singur loc, pentru un regal de arome si gust, in cadrul unui eveniment in premiera in Romania!

"O sa fie altfel decat este la un festival de bere si mici, o sa fie altfel pentru ca berea craft este altfel. in plus, vom avea si cidru!", au declarat organizatorii.

La Bucharest Craft Beer Festival poti degusta zeci de sortimente de bere, fiecare speciala, dar si diverse tipuri de cidru si mancaruri alese pe spranceana. De la mancare mexicana sau burgeri gourmet la barbeque texan, oferta culinara a festivalului va intregi pe deplin gustul aparte al berilor.

In plus, in cadrul Bucharest Craft Beer Festival, organizatorii le-au pregatit vizitatorilor si alte surprize, precum:

  • un targ de viniluri
  • expozitie de motociclete si biciclete custom made
  • barber shop
  • concerte si DJs, in fiecare zi

Trupele care vor canta in cadrul festivalului vor fi anuntate in cel mai scurt timp, alaturi de starurile evenimentului - berile!

Bucharest Craft Beer Festival va avea loc intre 2 si 4 septembrie, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162 – 164). Biletele au fost puse deja in vanzare. Doritorii le pot achizitiona din reteaua IaBilet si online pe IaBilet.ro. Pretul unui bilet pentru o zi este de 15 lei, iar abonamentul costa 39.

De asemenea, organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 26 august, abonamentele vor avea pretul de 29 de lei.

Program festivalului este:

  • Vineri, 2 septembrie: 17:00 - 23:00
  • Sambata, 3 septembrie: 12:00 - 23:00
  • Duminica, 4 septembrie: 12:00 - 23:00

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea