Evenimente

# Bejart Ballet Lausanne # balerine romance #balerine #sala palatului

Balerine romance, pe scena Salii Palatului, alaturi de prestigioasa companie Bejart Ballet Lausanne

Celebra companie Bejart Ballet se intoarce la Bucuresti cu un spectacol in premiera iar doua reprezentatii de balet contemporan vor avea loc pe 12 si pe 13 octombrie, la Sala Palatului, “Tous les hommes presque toujours s’imaginent” si „7 Danses Grecques”.

In spectacol vor evolua si doua balerine romance, Oana Cojocaru si Bianca Stoicheciu.

Oana Cojocaru este absolventa a liceului de coregrafie “Floria Capsali”din Bucuresti si face parte din compania Bejart Ballet Lausanne din 2007. Ea a dansat in ultimul spectacol al lui Maurice Bejart, Le Tour du Monde en 80 Minutes, dar si in numeroase alte productii ale companiei, cum ar fi Casino des Esprits, Aria, Syncope, t ‘M et variations si Tous les Hommes presque toujours s‘imaginent. In 2017 a facut parte din Dixit, un spectacol scris si regizat de Marc Hollogne, cu coregrafii de Maurice Bejart si Gil Roman iar in anul urmator a interpretat unul dintre rolurile principale, “Pure” din spectacolul 空 Ku al lui Yuka Oishi.

Bianca Stoicheciu a fost balerina la Opera Nationala din Bucuresti, unde a dansat in spectacole din repertoriile coregrafilor Macmillan, Ashton, Kylian, Possokhov, Ratmansky, Kobborg and Edward Olug. S-a alaturat companiei Bejart Ballet Lausanne in 2017, dansand in productiile Dixit si 空 Ku dar si in spectacolele Un cygne d’autrefois se souvient que c’est lui, The Magic Flute, Brel et Barbara si Nutcracker.

Regulament si acces public

Pentru ca spectatorii sa aiba parte de cea mai frumoasa experienta, ii rugam sa citeasca si sa respecte urmatorul regulament.

Spectacolul are durata de doua ore, cu o pauza de 20 de minute

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Copiii sub 5 ani au accesul gratuit.

Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentilor de securitate.

Spectatorii sunt rugati sa-si pastreze locurile/sectoarele in timpul concertului.

Biletul de intrare isi pierde valabilitatea in momentul iesirii din perimetrul salii de spectacol.

Accesul publicului in incinta se va face incepand cu ora 19:00 iar spectacolul va incepe la ora 20:00.

Persoanele cu afectiuni sau cu antecedente medicale personale sunt rugate sa se inregistreze la cel mai apropiat Punct de Prim Ajutor si pot participa la eveniment numai cu insotitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protectie pentru urechi.

Este interzis accesul cu brichete, obiecte contondente, arme, aparate foto/video profesionale. Este interzis consumul de substante periculoase, toxice sau halucinogene in incinta salii de spectacol si a perimetrului acesteia.

Este interzisa folosirea injuriilor in incinta locatiei.

Sunt interzise introducerea sau afisarea inscriptiilor, bannerelor, pancardelor si a altor elemente vizuale care incita la discriminari de orice fel si violenta publica.

Este interzisa deteriorarea locatiei si aruncarea ambalajelor in spatiile neamenajate in acest scop.

Bilete mai sunt disponibile pentru urmatoarele categorii: Categoria 1: 150 lei, Categoria 2 (loje): 200 lei, Categoria 3 (sect. B, C, D, E, F, G, H, I): 260 lei, Categoria 4 (sect. A): 320 lei si VIP: 440 lei si se pot cumpara online pe www.eventim.ro, prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone si reteaua Carrefour, librariile Humanitas, librariile Carturesti si librariile Diverta) sau de la casa de bilete a Salii Palatului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului