Evenimente

#romanii au talent #inscrieri #talent #concurs

Au inceput inscrierile pentru „Romanii au talent”!

„Romanii au talent” a dat startul inscrierilor pentru urmatorul sezon! Toti cei care au un talent pe care vor sa il prezinte in fata intregii tari sunt invitati sa se inscrie pe romaniiautalent.protv.ro. Poti deveni chiar tu urmatorul castigator al competitiei!

Dupa ce timp de cinci sezoane a ţinut milioane de romani in fata televizoarelor, competiţia talentelor continua. In sezonul 6 vor fi premiati cel mai talentat roman, cat si cel mai original! De asemenea, cel care va inscrie un roman talentat are sansa de a fi desemnat urmatorul Vanator de talente!

Voci cu har, dansuri electrizate, modele de prietenie dincolo de limite, magie, concert rock, senzualitate si improvizatia in dans aduse la nivel de arta au fost cateva din momentele cele mai apreciate ale sezonului 5! Pro TV saluta generatia de eroi din 2015 si asteapta noile talente cu scena deschisa!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea