Evenimente

#noua colectie art machine # art machine

Atmosfera de petrecere in noua colectie Art Machine, pana pe 3 decembrie

Pana pe 3 decembrie este disponibila colectia de 100 de lucrari originale, in editie limitata, "Mimi’s Tea Party" a artistei Mimi Plesoianu (Mimificator) la Art Machine, proiect initiat de gruparea artistica Pastila Roz. Acestea pot fi achizitionate de la automatul de tip vending machine amplasat in Bucuresti, in Carturesti Parklake.

Artista isi invita vizitatorii la cea mai sclipitoare petrecere cu ceai din oras care aduce impreuna toti prietenii reali sau imaginari cunoscuti vreodata. Sunt servite cartonase desenate de Mimi cu cele mai delicioase prajituri in cea mai frumos decorata sufragerie cu flori si plante exotice. Fiecare cartonas contine un desen unic care ne aduce mai aproape de atmosfera petrecerii.

Proiectul Art Machine incurajeaza consumul sanatos de arta prin punerea in contact direct a artistilor cu publicul larg. Art Machine creeaza o oportunitate unica de a achizitiona lucrari originale de arta, intr-un format si la un pret accesibil, in acelasi timp oferind expunere si sustinere financiara artistilor implicati in proces. Din iulie 2020, a pus la dispozitia publicului 37 de serii de lucrari originale de la artisti.

“Art Machine este un automat de tip vending machine care distribuie lucrari de arta originale in schimbul sumei de 10 lei. Fiecare lucrare a fost desenata de un artist si poarta cu ea amprenta personala. Este practic o carte de vizita a artistului creata doar pentru voi. In acest fel va incurajam sa incepeti propria colectie de arta si poate chiar sa schimbati intre voi lucrarile care va plac. Arta tine si de placere, iar, in timp, colectiile pot deveni o oglinda a gustului personal.”, spun initiatorii proiectului.

Facebook Pastila Roz si Instagram Pastila Roz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea