Evenimente

# hornbach #ateliere femei #ziua femeii #primavara

Ateliere de bricolaj de Ziua Femeii

Doamnele si domnisoarele sunt invitate sa participe la un atelier de bricolaj, chiar de ziua lor. In cadrul atelierului de bricolaj, participantii vor creea propria tava decorativa.

Ateleierele de bricolaj sunt organizate de Hornbach, pe 3 martie, iar participarea este gratuita. Doritoarele care ajung in Horbac pe 3 martie pot participa gratuit la sesiunea de bricolaj, unde vor afla trucuri despre realizarea unor decoratiuni pline de culoare.

"Ca in fiecare an, oferim doamnelor si domnisoarelor ocazia de a-si personaliza casa, realizand diverse obiecte si decoratiuni. Ziua Femeii ne ofera prilejul perfect pentru a face asta si ne bucuram ca putem incuraja femeile sa se exprime prin arta. In acest sens, am pregatit un atelier in care acestea vor putea crea obiecte decorative cu produse pe care le gasesc in magazinele HORNBACH", a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania.

Potrivit specialistilor HORNBACH, activitatile din cadrul atelierului nu necesita abilitati avansate de bricolaj, ci doar apreciere pentru frumos si lucrul facut cu migala. Astfel, de-a lungul celor doua ore, femeile vor realiza tavi decorative cu manere, folosind produse puse la dispozitie de catre organizatori. Participantele vor porni de la o simpla bucata de lemn, vopsita in nuanta dorita, ii vor adauga doua manere si multa imaginatie pentru a o decora pe gustul fiecareia, de la simplu si modern, cu dungi ori text, pana la clasic, cu flori si arabescuri.

"Pentru ca ne place sa traim frumos, este bine sa incepem chiar de la prima ora cu un mic dejun servit pe o tava deosebita, realizata chiar de noi. Invitam doamnele si domnisoarele sa dea frau liber imaginatiei pentru a crea tavi unicat, care se potrivesc cel mai bine caselor lor", a adaugat Mugurel-Horia Rusu.

La finalul workshop-ului, participantele vor pastra tavile, pe care le vor folosi pentru servirea micului dejun, dar si pentru infrumusetarea bucatariei lor.

Participarea doamnelor la atelier este gratuita, materialele fiind puse la dispozitie de catre HORNBACH. Doritoarele pot lua parte la atelier fara inscriere, in ordinea sosirii, cu pana la 15 minute inainte de inceperea acestuia, in limita locurilor din spatiul alocat (aproximativ 20 persoane/atelier).

Atelierul pentru femei va avea loc in magazinele HORNBACH din Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), dar si din Sibiu, Brasov si Timisoara, pe 3 martie, intre orele 10:00 si 12:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea