Evenimente

#zig ziglar #bookzone #carti

Ai citit pana acum carti scrise de Zig Ziglar? Le gasesti la BOOKZONE

La BOOKZONE gasesti cele apreciate carti ale autorului Zig Ziglar, la preturi excelente. Zig Ziglar este unul dintre cei mai indragiti autori motivationali din lume, iar cartile sale au fost citite de-a lungul timpului de sute de mii de persoane. Cu toate ca Zig Ziglar a trecut in nefiinta in 2012, cartile sale sunt in continuare foarte bine vandute.

Autorul, Zig Ziglar, s-a nascut in 1926 in Coffee County, Alabama, SUA. Copilaria sa nu a fost tocmai fericita, deoarece la doar 6 ani a ramas orfan de tata. Este interesant de mentionat faptul ca numele adevarat al autorului a fost Hilary Hinton “Zig” Ziglar. Porecla Zig a primit-o in scoala primara de la colegii sai. Cu toate ca s-a inscris la colegiu, acesta a renuntat pentru a urma o cariera in vanzari. Primii ani ii petrece ca agent de vanzari, urmand sa aiba o cariera infloritoare. Din 1970, incepe sa calatoreasca prin intreaga lume pentru a tine diverse prelegeri despre cum se poate obtine o cariera de succes si cum oricine isi poat trai viata din plin. Prima sa carte este publicata in anul 1975 si devine foarte repede bestseller.

Mai bine de 30 de carti au fost scrise de catre Zig Ziglar de-a lungul vietii. Acestea abordeaza teme diverse, incepand cu informatii pretioase despre vanzari, leadership, dezvoltare personala , performanta, succes profesional, cat si aspecte ce tin de viata personala, cum ar fi relatiile cu familia, prietenii si viata de cuplu. 9 dintre cartile scrise de Zig Ziglar au fost mult timp in topurile celor mai apreciate carti atat din SUA, cat si din lume. Zig Ziglar a avut o cariera infloritoare, astfel ca nu s-a limitat la carti si seminarii, ci a si infiintat o companie, Ziglar Inc, prin care si-a propus sa ii ajute pe toti cei care isi doresc sa isi puna in valoare resursele (fizice sau intelectuale). Mai exact, este o companie ce ii continua munca si care completa perfect prelegerile lui Zig Ziglar. In prezent, mii de companii din intreaga lume folosesc atat programele, cat si cartile autorului pentru a forma angajatii.

Este momentul si sa discutam despre carti, avand in vedere ca acestea inca au un succes imens. Una dintre cele mai apreciate este Lumea vazuta de sus. Ce faci cand succesul nu e de ajuns? Cartea isi propune sa ajute fiecare persoana ce doreste sa isi ia angajamentul de a deveni cea mai buna versiune a sa si de a descoperi calitati pe care nu le banuiau.

Dintre cartile ce abordeaza relatii personale, iubirea si casnicia, iti recomandam Secretul casniciei fericite. Editia a II-a. Aceasta carte nu iti va prezenta o reteta universala pentru casnicie, dar iti va oferi sfaturi pretioase ce te vor face sa analizezi relatia pe care o ai si sa imbunatatesti anumite aspecte. Chiar Zig Ziglar mentioneaza ca de-a lungul vietii, casniciile sunt supuse la incercari si este bine ca partenerii sa ajunga la un numitor comun.

Nu uita ca poti comanda cartile lui Zig Ziglar de la BOOKZONE.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea