Evenimente

#weekendul 21-22 octombrie #unde mergem in weekend #evenimente weekend

4 evenimente pe care nu trebuie sa le ratezi in acest weekend

Evenimente unul si unul in weekendul 21-22 octombrie 20171 De la activitati reacritive, ateliere de gatit, targ cu vanzare de produse bio si naturale la cel mai cool eveniment de fashion!

Pe 21 si 22 octombrie,  intre orele 10:00 – 19:00, are loc o noua editie Agenda Bio, la Casa Universitarilor Bucuresti (str. Dionisie Lupu, nr. 46). Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos, atat pentru trup, cat si pentru minte si suflet. La Agenda Bio #7 vei gasi:

  • Targ cu vanzare de produse bio si naturale (aproximativ 40 de standuri);
  • Food area: mancare vegetariana si vegana (la demisolul cladirii);
  • Conferinte si seminarii de dezvoltare personala GRATUITE in baza biletului de intrare, care costa 8 lei;
  • 5 ateliere de creatie pentru copii.

Pe 21 si 22 Octombrie 2017 esti invitat sa cunosti 30 din cei mai cool designeri romani ai momentului si sa participi la conferinte pe teme creative la Art Fashion Fair.  Intrarea e libera!

Petrece-ti duminica intr-un alt mod!

Pe 22 octombrie, de la ora 17.00, esti asteptat in Parcul Natural Vacaresti la o seara speciala, cu ateliere de gatit, vizionare de filme si povesti despre natura din Delta Vacaresti, observatii astronomice, filme si povesti din galaxie si alte activitati recreative pentru toate varstele. (peri)Feeric astro-gastro isi propune sa dezvolte interesul pentru realizarea activitatilor socio-culturale si educative in comunitatile urbane situate in afara zonei centrale a orasului. Proiectul este la a doua editie, prima editie, din 2016, avand loc in gradina unui bloc din zona Piata Minis.

Dupa o pauza de vara, Schimb de Carti revine in Bucuresti duminica, 22 octombrie, de la ora 15:00, la frumoasa Ceainarie Bohemia. Schimb de Carti este un proiect bookblog.ro care sustine lectura printr-o serie de intalniri lunare in cadrul carora cititorii pot face schimb de carti intre ei si pot discuta despre carti, autori sau edituri. Intrarea este libera, poti retrage cartile cand doresti, dar poti participa si fara sa aduci/ sa iei carti.

Sursa foto:Anna Downes
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea