Evenimente

#100 pentru romania # ParkLake #eveniment

"100 pentru Romania", evenimentul pe care nu trebuie sa-l ratezi! Muzica, dans si voie buna

Evenimentul "100 pentru Romania" este organizat pentru prima oara in Bucuresti. Evenimentul reuneste 100 de artisti, din patru generatii diferite, care se unesc intr-o singura trupa, proiectul fiind astfel un demers muzical unic in Romania prin amplitudine si mesaj.

 

Publicul este asteptat sa se bucure alaturi de cei 100 de artisti (instrumentisti si solisti) care urca pe scena si, timp de 100 de minute, sa fredoneze unele dintre cele mai cunoscute si frumoase melodii din istoria muzicii romanesti. Florin Grigoras, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Adrian Despot, Stefan Boldijar, Adrian Despot, Roman Iagupov si Flavius Buzila vor simti in acelasi timp, impreuna cu publicul, emotia cantecelor romanesti legendare.

Tribut unic adus muzicii si culturii romanesti, concertul face parte dintr-o serie de patru evenimente, primul avand deja loc la Sibiu in data de 12 septembrie, urmand Cluj-Napoca si Chisinau. Acestea isi propun, in anul centenarului, sa readuca pe buzele romanilor versurile si melodiile a patru generatii diferite de artisti si sa-i uneasca pe acestia prin emotia unei experiente memorabile.

Proiectul "100 pentru Romania" are loc pe 24 octombrie 2018, la ParkLake, incepand cu ora 19:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea