Cele mai citite despre egalitate

Zodia ei iti arata cum s-o cuceresti

Nativa fiecarei zodii are imaginea ei despre cum trebuie sa fie barbatul ideal. Daca incerci s-o cuceresti, afla-i zodia si treci la atac.

Patul, secretul unei locuinte spatioase

De calitatea odihnei depinde randamentul nostru zilnic, sanatatea fizica si psihica. Fie ca iti alegi patul in functie de decorul camerei, fie ca te intereseaza economisirea spatiului sau pur si simplu vrei sa investesti in cel mai confortabil pat de pe piata, este bine sa ai in vedere cateva aspec

Cele mai noi despre egalitate

Marketing pentru Generatia Z

Toate strategiile de marketing de succes au un lucru in comun: cunoasterea publicului. Marketingul pentru Generatia Z nu face exceptie.

Acestea sunt cele mai "dulci" semne zodiacale, potrivit unui astrolog

Partenerul de viata are grija sa te verifice atunci cand te simti stresat? Sau exista cineva la birou care zambeste mereu la toata lumea si ii intreaba pe toti cum se simt? Unii oameni sunt, pur si simplu, plini de dulceata. Acesti oameni pozitivi au abilitatea naturala de a face ziua cuiva mai buna. Si este posibil ca astrologia sa le multumeasca pentru asta - fie ca asta inseamna sa ofere un umar pe care sa plangi sau pur si simplu o energie buna. Aceasta calitate placuta este adesea scrisa in stele, asadar citeste mai departe pentru a descoperi care sunt cele mai dulci semne zodiacale.

Inovatia in Melanom 2022 - „Viata este un drept pentru toti”

Asociatia Melanom Romania a organizat a V-a editie a Conferintei Nationale a Asociatiei Melanom Romania, „Inovatia in Melanom 2022 - Viata este un drept pentru toti”.