Poze duoden

Iata cele mai relevante poze despre duoden de pe acasa.ro

Cele mai citite despre duoden

Ulcer sau simple dureri de stomac?

La originea durerilor abdominale aparute adesea intre mese se poate afla ulcerul stomacal, cunoscut sub denumirea de

Ceaiul de galbenele: 6 beneficii pentru sanatate

Ceaiul de galbenele (Calendula officinalis) este considerat un adjuvant extraordinar in tratarea si prevenirea anumitor afectiuni, insa este consumat si din pura placere, deoarece are o aroma parfumata si delicata. Daca iti doresti sa recurgi la remedii naturiste pentru a combate bolile si a-ti imbunatati starea de sanatate, iata ce trebuie sa stii despre ceaiul de galbenele.

Cele mai noi despre duoden

Stil de viata de urmat, daca suferi de calculi biliari: recomandari care iti vor fi de mare ajutor

Viata persoanelor care sufera de calculi biliari poate fi una destul de... complicata. Zilnic balonari, disconfort abdominal, uneori crize de bila si dureri ingrozitoare. Te incadrezi si tu in aceasta situatie? Scapa de tot acest chin si bucura-te din nou de viata, tratand si prevenind formarea pietrelor la fiere. Nu e greu deloc! Trebuie doar sa-ti ajustezi dieta, sa urmezi un tratament naturist pentru pietre la fiere si sa faci mici schimbari in obiceiurile tale de zi cu zi.

Cele mai comune afectiuni gastroenterologice si tratamentul acestora

Afectiunile gastroenterologice sunt numeroase si foarte frecvente. Unele se manifesta pe perioade scurte de timp si trec de la sine. Altele se manifesta perioade mai indelungate si au nevoie de tratamente, insotite chiar si de regimuri alimentare.

Cele mai eficiente metode naturale pentru sustinerea ficatului

Detoxifierea ficatului nu este, de obicei, principala noastra preocupare, pana cand, intr-o zi, acesta nu mai functioneaza corect. Ficatul are trei functii: sortare, sintetizare si stocare. Printre altele, descompune hormoni, inclusiv insulina, sintetizeaza colesterolul, stocheaza anumite vitamine, ca A, B12, D, K si E, si mai multe minerale, cum ar fi fierul si cuprul. Joaca un rol important in metabolismul proteinelor, precum si in distrugerea celulelor rosii din sange, a leucocitelor imbatranite, a unor bacterii si a unor toxine. Functionarea celulelor determina formarea de amoniac, un compus nociv pentru organism. Ficatul transformă amoniacul în uree, care este apoi eliminata de rinichi. Pe scurt, ficatul lucreaza in permanenta, iar pentru sustinerea functiilor sale este necesar sa ai un stil de viata cat mai sanatos. Unele plante medicinale si alimente sunt foarte utile in stimularea functiei hepatice si biliare.