Cele mai citite despre dumitru gaita

Unde vedem stand-up comedy in Bucuresti

Umor de calitate, glume fara cenzura si inhibitii, asta poti obtine daca mergi intr-unul din cluburile de stand-up comedy din capitala, dar si din tara.

Lista centrelor de colectare si valorificare a deseurilor industriale reciclabile

Tu unde arunci tamplaria veche, geamurile si fierul? Probabil ca iti este foarte greu sa gasesti un loc in care sa depozitezi sau sa arunci deseurile in urma unei renovari.  SectorNume firma Adresa 1SC CAMI COMEXIM SRLSr.

Berarii in Bucuresti

Ce poate fi mai bun dupa o zi obositoare la job, dupa zeci de taskuri si deadline-uri, decat o bere buna si rece alaturi de prietenii tai de o viata?! Asezonata cu muzica buna, mancare condimentata si preparata dupa vechi retete romanesti, berea te mai face sa uiti de grijile cotidiene. Si unde mai

Cele mai noi despre dumitru gaita

Noi scumpiri la alimente! Avertismentul lansat de Banca Mondiala

Alimentele se vor scumpi din nou. Avertismentul vine de la Banca Mondiala care a declarat ca ne vom confrunta cu cele mai mari preturi din ultimii 50 de ani, iar acest lucru se va vedea si in Romania, unde pretul alimentelor va creste iar.

Cum a reusit Dumitru Dragomir sa slabeasca 10 kilograme! Dieta minune

Supranumit „Corleone”, Dumitru Dragomir este, fara doar si poate, unul dintre cele mai cunoscute personaje din fotbalul romanesc al ultimilor 30 de ani.

„Am vrut sa ne cuplam”! Om important din lumea sportului, dezvaluiri despre relatia cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se afla in plin proces de divort, iar unul dintre impresarii romani a facut recent unele declaratii interesante.