Dragoste

# femei pretentioase #cadouri femei #cadouri

Top 10 idei cadouri pentru femei pretentioase

Sa faci un cadou deosebit unei femei din viata ta care are de toate, poate fi destul de dificil. Ce ai putea sa-i cumperi din moment ce nu-i lipseste nimic? Ce ai putea sa alegi din moment ce este foarte pretentioasa si are gusturi extrem de rafinate? 

Din fericire, exista mai multe idei foarte bune care functioneaza perfect pentru femeile pretentioase. Pentru ca oricat de selecte ar fi acestea, intotdeauna vor aprecia gestul si mesajul subtil din spatele unui cadou bine ales. Iata 10 idei cadouri femei pe care le poti oferi cu ocazia unei aniversari, onomastica sau alt eveniment deosebit. 

10 idei de cadouri deosebite pentru femei pretentioase

1. Harta razuibila Deluxe

Cel mai probabil, o femeie pretentioasa si rafinata adora calatoriile in tara si in strainatate, iubeste sa descopere noi locuri si este intotdeauna preocupata sa-si imbogateasca bagajul experential. Harta razuibila Deluxe ii poate sustine din plin aceasta pasiune. Este o harta a Lumii reinterpretata, care aduce o provocare inedita: de a razui fiecare bucatita de pamant vazuta pe viu. Practic, calatoresti intr-o anumita tara si pe un anumit continent, iar la intoarcere te indrepti spre harta si razuiesti exact acea zona pe care ai cunoscut-o. Harta razuibila este un jurnal personal de calatorie ce poate fi pretuit o viata intreaga. 

2. Trandafir placat cu aur de 24k

Ce poti sa oferi unei femei pretentioase? Aur. Dar, nu oricum. Ci un trandafir placat cu aur de 24K, o floare nemuritoare, simbol al pretuirii si iubirii ce trece dincolo de timp. Este una din cele mai frumoase idei de cadouri femei. Trandafirul suflat cu aur are 27 cm si este cel mai generos model din colectie. Este un cadou romantic, care se livreaza intr-o cutie eleganta. Poate fi oferit iubitei sau sotiei, dar si mamei, sefei sau altei femei pretentioase, cu gusturi fine; pentru  femeia importanta din viata ta.  

3. Voucher cadou pentru  iubita sau sotie

Ai o iubita pretentioasa si vrei sa-i faci un cadou care sa o multumeasca? Voucherul cadou pentru iubita ta nu e un simplu dar, ci o invitatie la provocari si experiente diferite (de la simple, la geniale). Setul cadou include 20 de vouchere cu provocari, din care 15 sunt completate, iar 5 sunt goale si le poti completa cum doresti. Orice femeie pretentioasa va fi magulita sa primeasca un astfel de cadou prin care isi poate manifesta unele dorinte mai mult sau mai putin ascunse. Haioase si ingenioase, deosebite pentru femei, voucherele iubirii reaprind flacara pasiunii, imbunatatesc comunicarea si intaresc relatiile de dragoste. Femeia romantica va aprecia acest cadou. 

4. Cadoul perfect: barometru Meteo Glob Pamantesc

In alegerea unui cadou pentru o femeie pretentioasa inclini mai degraba spre un obiect decorativ? Atunci, opreste-te la acest barometru meteo Glob Pamantesc, un ornament unic prin dinamica sa. Este pur și simplu un glob Pamantesc din sticla delicata impregnata cu silueta continentelor, asezat cu rafinament pe un piedestal cu picior din sticla. In interiorul globului au loc tot felul de transformari, in functie de conditiile meteorologice de afara. Modul in care acest barometru functioneaza este uimitor pentru oamenii de stiinta de la Darwin incoace. Lichidul din interior va trece subtil de la limpede, la tulbure, la puncte mici, stelute, fulgi, firicele sau cristale. Pentru ziua ei de nastere, onomastica sau alta ocazie speciala. 

5. Caseta Deluxe de sah si accesorii vin

Multe femei pretentioase joaca bine sah si stiu sa aprecieze intotdeauna un vin select. De aceea, oricat te-ai stradui sa-ti spui ca aceasta Caseta Deluxe de sah si accesorii vin este un cadou tipic barbatesc, trebuie sa stii ca functioneaza la fel de bine pentru femeile pretentioase. Caseta cu piese de sah include urmatoarele accesorii de vin: dop dozator, inel antipicurare, termometru, tirbuson cu taietor de sigilii si desfacator de sticle. Ofera-i acest cadou si mergi mai departe - invit-o la o seara deosebita in compania unui joc de sah si a unui vin rosu. 

6. Cadoul potrivit pentru ea: Pres pentru reflexoterapie

Femeile pretentioase stiu sa aiba grija de ele si sunt intotdeauna preocupate de noi modalitati prin care sa-si ridice starea de spirit si sa-si intareasca sanatatea. De aceea, presul pentru reflexoterapie va fi primit cu mare bucurie cu ocazia unei zile de nastere, aniversari, petrecere de Craciun, Secret Santa etc. Covorasul are dimensiuni compacte si 30 de puncte ferme de masaj care actioneaza strategic asupra celor 7200 de terminatii nervoase de la nivelul talpilor. Este cadoul perfect  indiferent de ocazie.

7. Ochelari Ocular Relax pentru doamne sau domnisoare

Cum poti multumi o femeie pretentioasa? Cu o pereche de ochelari cu masaj. Folositi in sesiuni de 5 minute, acesti ochelari stimuleaza circulatia din jurul ochilor si imbunatatesc vederea. Se pornesc si se opresc prin butonul tactil, printr-o simpla atingere. Sunt confortabili, practici si de mare ajutor pentru oricine este interesat de buna sanatate a ochilor sai.

8. Difuzor aromaterapie uleiuri esentiale

Una din cele mai interesante idei cadouri femei pretentioase este difuzorul de aromaterapie. Acesta functioneaza cu o multime de uleiuri esentiale pentru a produce efecte multiple: anti insomnie, anti depresie, anti stres, pentru hidratarea pielii, anti alergii etc. In plus, difuzorul aromaterapia functioneaza si ca lampa, cu mai multe moduri colorate de iluminare. Improspateaza aerul si atmosfera din camera, cu minim de efort (pentru ca are timer pentru functionare, iar gradul de diluare a uleiurilor esentiale in apa tine de preferintele personale). 

9. Cadou inedit: Oglinda machiaj cu becuri, 4 in 1, pliabila

Ofera-i unei femei pretentioase o oglinda machiaj cu becuri, 4 in 1, pliabila si poti fi sigur ca ai cucerit-o pe deplin. Aceste oglinzi cu becuri sunt o noutate relativ recenta si extrem de originala pentru coltul de make-up al femeilor. Decorata cu 24 de leduri cu lumina alba, posibilitate de inclinare pana la 360 de grade, multiple zone de marire, baza detasabila cu locas pentru diferite ustensile si buton touch de pornire- oprire, aceasta oglinda pliabila este un adevarat vis frumos pentru orice femeie cu gusturi fine.  

10. Glob pamantesc magnetic putitor cu iluminare LED. C-Shape

Acest cadou imbina elemente de fizica, geografie si arta decorativa. Cum ar putea sa nu fie primit cu bratele deschise, chiar si de cea mai pretentioasa femeie? Imposibil. Globul plutitor este un cadou reusit de Craciun, aniversare casatorie, zi onomastica, Secret Santa, pentru iubita, sotie, prietena, colega de birou, sefa, mama sau orice alta persoana apropiata pe care stii ca nu o poti multumi cu un cadou oarecare. 

Acum stii ce sa oferi cadou unei femei deosebite de ziua ei de nastere, onomastica, Craciun, Mos Nicolae etc. Vrei mai multa inspiratie pentru cadouri barbati, cadouri femei, prieteni, cupluri, colegi sau copii, pentru o ocazie specială? Vino pe mindblower, magazinul online de cadouri iesite din minti. La noi gasesti ceas de perete, casete bijuterii, set manichiura si alte idei inedite pentru femei. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului