Dragoste

#prieteni #bani #iubire #cuplu #subiecte #discutii

Subiecte de evitat

Relatiile se bazeaza in general pe compromisuri, dar ai si libertatea de a alege, liberul arbitru. De vreme ce barbatii si femeile gandesc diferit, se comporta diferit si chiar se cearta diferit, lucrurile pot sa nu iasa chiar bine in procesul de translatie si se ajunge in situatia in care ea sfarseste prin plans iar tu esti confuz. Este posibil sa nu poti sa intelegi femeile in totalitate, dar poti sa incerci sa gasesti butonul de rezolvare a problemelor sau de scapare de ele.

Evitand urmatoarele probleme poti scapa de timpul pierdut cu certuri si poti salva energia consumata cu acestea.

Stilul ei


Nu numai ca este dreptul ei sa se asigure ca esti imbracat corespunzator, dar este si responsabilitatea ei sa te faca sa arati bine. Dar doar pentru ca ea face acest lucru pentru tine, nu inseamna neaparat ca si tu poti face acelasi lucru. De fapt, trebuie sa eviti toate observatiile negative legate de acest lucru. Comentarii ca "haina aceea nu este cumva prea scurta/mica/mulata?" trebuie interzise in vocabularul tau. Da, este un dublu compromis, dar cine a zis ca relatiile sunt fairplay?

In cazul in care ai dat-o in bara spunandu-i cat de urati sunt noii ei pantofi, asigura-te ca iti ceri repede iertare si ca ii spui ca nu te-ai uitat atent si ca de fapt sunt grozavi.

Felul cum gateste

Nici o femeie nu poate face sosul de spaghete asa cum il face mama ta, dar in nici o circumstanta nu vei face comparatii intre sosul mamei si cel al iubitei. O alta regula este ca niciodata nu vei spune nimic rau de felul cum gateste, chiar daca gustul lasa de dorit, mesteca si zambeste.

Fostii ei, fostele tale...

Nimic bun nu iese din amintirea fostului prieten. Poate ca nu a fost cel mai bun pentru ea, poate ca a inselat-o chiar, dar vorbindu-i de rau trecutul o va face sa fie defensiva. Este trecutul ei, sunt greselile ei, ingroapa-le asa. De asemenea, sa nu faci comparatii intre ea si fosta ta prietena, este ca si cum i-ai striga numele fostei cand esti cu actuala in pat, te afli pe un teren minat. In cazul in care ai gresit in aceasta privinta, implora pentru iertare.

Banii ei

Banii ei nu sunt banii tai, asa ca daca vrea sa dea 3 milioane pe o pereche de blugi tu nu trebuie sa te sa ii spui ca nu e ok ce face. Chiar daca nu esti de acord cu sumele pe care le da pe haine, nu ai niciun cuvant de spus in aceasta situatie. Nici ea nu intelege obsesia ta pentru gadgeturi si totusi nu intervine  atunci cand dai 500 de euro pe un telefon.

Prietenii ei

Daca nu ai nimic bun de spus la adresa amicilor ei, mai bine nu spui nimic. De asemenea, chiar daca ai observat ca prietena ei cea mai buna e foarte sexy, foarte frumoasa, foarte-foarte... tot nu e cazul sa ii spui.

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului