Dragoste

#barbati #calitati #calitati sotie #sotia perfecta

Sotia perfecta in secolul vitezei: 7 calitati ravnite de barbati

Sotia perfecta are un profil cu totul diferit in secolul vitezei, comparativ cu portretul femeii desavarsite de acum cinci decenii. Principalele calitati ale partenerei de viata ravnite de barbati se indeparteaza simtitor de iscusinta in bucatarie, insa pun mai mare accent pe inteligenta si independenta.

Numeroase sondaje de opinie efectuate in mediul online in randul barbatilor casatoriti scot la iveala noi calitati pe care sotia perfecta ar trebui sa le detina in prezent.


1. Performantele intime

Emanciparea sexuala a adus un nou "firesc" printre asternuturi, care permite o libertate de miscare deplina pentru cupluri. Din acest motiv, sotia perfecta a anului 2012 nu trebuie sa fie o profesionista in arta amorului, insa este bine sa fie deschisa la nou si dornica sa diversifice partidele de dragoste.


2. Aptitudinile gospodaresti

In trecut, o sotie buna era femeia capabila sa gateasca impecabil si sa isi petreaca majoritatea timpului in gospodarie. Mai nou, barbatii prefera o partenera implinita social, cu un tonus psihic pozitiv, chiar daca acest lucru inseamna mai multe mese savurate la restaurant.


3. Pozitivitatea

Surprinzator, barbatii viseaza tot mai mult la o sotie cu gandire pozitiva si personalitate vesela, care stie sa faca haz de necaz si sa rezolve problemele cu zambetul pe buze.


4. Independenta

Societatea prezentului promoveaza imaginea femeii independente, dornica de afirmare in cariera, perfect capabila sa supravietuiasca fara ocrotirea unui barbat. Din acest motiv, sotia ideala in anul 2012 are propriile preocupari si interese, completeaza bugetul familiei si este un bun camarad de conversatie pentru partener.


5. Fidelitatea

Iata o calitate vesnic valabila, indiferent de era. Fidelitatea a ramas in topul preferintelor barbatilor de pretutindeni, care pretind de la sotia lor loialitate deplina, pentru un trai implinit.


6. Incurajarea

Barbatul care traieste in secolul vitezei simte nevoia sa fie incurajat si inteles de sotia sa, intr-un mod in care nici parintii, nici prietenii nu o pot face. Astfel, acesta se asteapta ca partenera de viata sa il sustina pas cu pas, mai ales in momentele dificile si vulnerabile.


7. Stima de sine

Stima de sine este un alt atribut al sotiei perfecte in prezent. Barbatii isi doresc partenere sigure pe sine si increzatoare in farmecele proprii, a caror bunadispozitie nu este dependenta de complimentele celor din jur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare