Dragoste

#iubita #flirt #fosta iubita #sora fosta iubita

Sora fostei iubite flirteaza cu tine? Ce poti face in aceasta situatie

Relatiile se incheie uneori intr-un mod civilizat, alteori cu certuri, reprosuri si ranchiuna. Tu decizi sa iti vezi mai departe de viata ta si incerci sa dai uitarii trecutul, dar ce faci cand acesta se incapataneaza sa se tina scai de tine? Mai exact, ce faci daca observi ca in ultima vreme sora fostei tale iubite iti face ochi dulci si da semne ca ar vrea sa te cucereasca?

O ignori, pentru a nu isca un eventual scandal in familia fostei iubite, crezi ca este vorba despre o gluma sau accepti bucuros sa ai o relatie cu cea care ti-ar fi putut fi cumnata? Raspunsul este, asa cum probabil ti-ai dat seama, foarte complicat si depinde de o multime de factori.


Daca iti place de ea, poti da curs flirtului

Daca sora fostei iubite incearca sa flirteze cu tine, inseamna ca ii placi. Dar mai important de atat este faptul ca a indraznit sa faca ea primul pas, ceea ce inseamna ca nu se teme ca ar putea sa-i ofere surorii ei o surpriza de proportii.

Poate ca fosta ta iubita si-a refacut viata sentimentala si este fericita alaturi de un alt barbat. Si tu ai dreptul sa intalnesti pe altcineva, chiar daca acest altcineva este chiar sora ei.

Pentru a da curs flirtului, trebuie sa tii cont de doua lucruri: in primul rand, trebuie sa fii cu adevarat atras de sora fostei iubite, deoarece in caz contrar relatia nu va functiona si este posibil sa-i frangi inima. In al doilea rand, este bine ca fosta iubita sa afle despre tachinarile voastre de la bun inceput. In acest fel, te asiguri ca nu creezi tensiuni intre surori.


Fii precaut si testeaz-o

Avand in vedere faptul ca este sora fostei tale iubite, te poti astepta sa cunoasca foarte multe detalii intime despre tine. De asemenea, te poti astepta sa flirteze cu tine doar asa, din joaca. Tocmai de aceea, este bine sa fii precaut si sa o testezi, pentru a vedea daca intr-adevar isi doreste o relatie cu tine.


Discuta cu parintii lor

Daca ai ajuns sa-i cunosti pe parintii fostei iubite, lucrurile se complica destul de mult, deoarece, ca oricare alti parinti, ei sunt de partea fiicei lor si ar putea avea o parere proasta despre tine si despre relatia cu ea. In aceste conditii, vor accepta cu greu ca tu sa ai o relatie si cu cealalta fiica, de teama ca aceasta sa nu treaca prin aceeasi situatie, respectiv sa fie parasita.

Este bine sa discuti cu ei, daca vrei sa ai o relatie cu sora fostei iubite. In acest fel, afli daca vei fi bine primit in familie sau, dimpotriva, daca intampini piedici.

Sursa foto: glamzzle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului