Dragoste

#alesul #the one #relatii #cuplu #dragoste #iubire #partener #indragostita #indragostit #semn

Semne ca el este alesul

Simti fluturasi in stomac cand il vezi, ti se inmoaie picioarele cand se apropie de tine si te topesti de dorul lui in momentele in care nu va vedeti. „Sunt indragostita”, iti zici tu si cu toate astea nu te poti abtine sa nu continui...”Oare sa fie el alesul?”.

Niciodata nu poti avea certitudinea ca iubitul tau este acel „the one” alaturi de care sa-ti petreci tot restul vietii. Insa, chiar daca nu poti sa fii sigura 100% de acest fapt, exista indicii care iti pot arata ca ai facut alegerea corecta. Arunca o privire la cele prezentate mai jos si vezi daca iubitul tau se incadreaza in profilul „alesului”.

Sunteti extrem de atrasi unul de celalalt. Atunci cand sunteti impreuna nu va mai puteti desprinde unul din bratele celuilalt. Atractia fizica este un punct de plecare esential in consolidarea unei relatii de durata , sa nu uiti lucrul acesta.

Sunteti pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere al personalitatii. „Cei care se asemenea, se aduna”, zice o vorba. Sa va asemanati foarte mult din punct de vedere al temperamentului este un reper important atunci cand pornesti o viata in doi.

Impartasiti aceleasi pasiuni, aceleasi hobby-uri . Pana la urma sa va certati pe telecomanda doar pentru ca unul este innebunit dupa fotbal si celalalt, topit dupa telenovele, nu este o idee atat de buna. Este foarte important ca un cuplu sa aiba o viziune asemanatoare cu privire la distractie si petrecerea timpului liber. Binenteles ca acest lucru nu presupune ca trebuie sa va potriviti perfect la orice, ci sa fiti capabili de compromisuri si rabdare cu pasiunile celuilalt.

Aveti aceeasi scara de valori, din punct de vedere profesional. Principiile voastre sunt asemanatoare, impartiti aceealasi teluri si detineti aceeasi scara de valori cu ajutorul carora sa va impliniti profesional.

Depuneti constant efort pentru a va arata cat de importanti sunteti unul pentru celalalt. Focul pasiunii nu se intretine doar in primele trei luni de relatie. Dovezi si gesturi de iubire trebuie sa existe intre voi si la 80 ani.

Va respectati unul pe celalalt. Respectul este o calitate esentiala pentru consolidarea unei relatii de incredere si de durata. Daca nu-l respecti si nu te respecta, nu aveti ce cauta impreuna.

Sunteti compatibili pe latura emotionala. Sa simtiti la fel dragostea, sa daruiti si sa primiti in acelasi mod este cheia unei relatii fericite. Conexiunile emotionale sunt cele care nu lasa o legatura sa moara. Si cu cat acestea sunt mai adanci si mai profunde, cu atat sansele ca relatia respectiva sa se intinda pe ani buni sunt mai mari.

Acum ca ai descoperit ca el este „the one” nu trebuie sa te culci pe-o ureche. O relatie se construieste si se fortifica zi de zi. Nu trebuie sa fii grabita sau sa te arunci cu capul inainte. Analizeaza-ti fiecare pas si gandeste atent situatia inainte de a lua o decizie, pentru a o lua intotdeauna pe cea potrivita.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare