Dragoste

#indragostit #saptamana oarba #intalnirea jumatatii #sufletul pereche

Saptamana oarba: momentul in care iti intalnesti jumatatea

Ani de zile te-ai intrebat cand va veni ziua in care iti vei dori cu adevarat sa te casatoresti si sa-ti petreci tot restul vietii alaturi de cineva. Multi din jur raspund "Lasa, ca o sa vina ea si saptamana oarba". Pare greu de crezut, insa cuplurile care s-au casatorit la scurt timp dupa ce s-au cunoscut confirma existenta acestui moment de "nebunie". Tot ce conteaza este sa fii cu acea persoana, indiferent de orice alt factor, intern sau extern.

Iata cateva semne ca ai intrat in saptamana oarba si ca, cel mai probabil, ti-ai intalnit sufletul pereche:

1 Esti tu insuti in compania persoanei iubite

Cand te afli in prezenta persoanei iubite, nu simti nevoia sa te controlezi pentru a parea mai buna, mai seducatoare, mai inteligenta sau altfel decat stii ca esti in realitate. Daca poti sta langa partener perfect relaxata, fara sa faci eforturi sa-i fii pe plac, se poate sa-l fi intalnit pe barbatul potrivit alaturi de care sa-ti petreci restul vietii.

2 Ajungeti sa va cunoasteti in profunzime in scurt timp

Cand iti intalnesti jumatatea, simti ca persoana iubita te cunoaste in profunzime, asa cum esti, cu bune si cu rele. La randul tau, si tu o cunosti pe ea, nu numai prin informatiile pe care le ai despre ea, dar si prin ceea ce-ti spune intuitia si se dovedeste adevarat. Daca reusiti sa comunicati fara multe cuvinte si explicatii, se poate sa fiti sortiti sa fiti impreuna.

3 Vizualizezi mai clar ca oricand casatoria

Pana acum visai sa te casatoresti, insa era o imagine abstracta, un vis frumos. Sau nu ai visat pana acum niciodata, nici nu ti-ai dorit cu adevarat sa te casatoresti. De cand l-ai intalnit pe el, insa, pentru prima oara in viata ta ti-ai putut imagina foarte clar viata alaturi de el. Pentru prima oara, te vezi in rolul de sotie, impartasind toata viata ta cu acest om.

Saptamana oarba este pentru multi acel moment in care se casatoresc, la scurt timp dupa ce si-au intalnit partenerul. Nici parerea prietenilor si familiei, nici orasele sau tarile diferite din care provin, niciun alt factor nu este suficient de puternic pentru a opri nunta acestor cupluri.

4 Ai devenit cea mai buna versiune a ta

Cand intri in saptamana oarba sau cand iti cunosti jumatatea, devii, chiar si inconstient, cea mai buna versiune a ta. Persoana care este sufletul tau pereche reuseste sa scoata din tine tot ce este mai bun. Femeilor li se spune ca au inflorit peste noapte, barbatii par mai fericiti ca niciodata.

5
Pur si simplu stii

Multe cupluri care au intrat in saptamana oarba afirma, atunci cand sunt intrebate cum de sunt atat de sigure ca Acela este alesul: "Pur si simplu stii". Se spune ca momentul in care "pur si simplu stii" apare, adesea, cand persoana iubita te tine de mana. Afectiunea cu care se tin strans de mana cei doi este o cale de comunicare a sentimentelor impartasite.

6 Schimbarea drastica a vietii de pana atunci

Cei care intra in saptamana oarba sunt dispusi sa-si schimbe viata intr-un mod care nu ar fi fost acceptabil in alta situatie.

Sursa foto: dreamasterbooks.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare