Dragoste

#dragoste #cuplu #job #relatii #colegi de munca

Relatiile la locul de munca: cum sa le ai fara sa intampini probleme

Dragostea la locul de munca poate fi o arma cu doua taisuri. Pe de o parte, va expuneti relatia in fata tuturor colegilor, iar pe de alta parte, in cazul in care lucrurile nu vor mai fi atat de roz intre, voi veti fi nevoiti sa dati ochii unul cu celalat zi de zi. Iata cateva sfaturi pentru a sti ce sa faci atunci cand ai o relatie cu un coleg de serviciu.


Respectati-va din punct de vedere profesional

Sunteti abia la inceput de drum si cel mai probabil fluturasii din stomac sunt mai activi ca niciodata. La locul de munca, insa, trebuie sa evitati pornirile intime, cum este, de exemplu, sarutul.

Amintiti-va ca sunteti colegi, respectati-va din punct de vedere profesional si dati dovada de apreciere pentru colegii vostri. Acestia se vor simti stanjeniti sa va vada pe voi, in fiecare zi, cum va soptiti cuvinte siropoase la ureche.


Evitati sa flirtati la locul de munca

La birou este normal sa pastrati relatia in anumite limite. Daca la o bere cu colegii este normal sa aratati unele semne de afectiune si sa nu va feriti de faptul ca sunteti un cuplu, lucrurile se schimba radical in timpul programului de lucru. Evitati sa flirtati si va expuneti intimitatea in fata altora, cu atat mai mult cu cat sunt colegii cu care interactionati zilnic in scopuri profesionale.

Citeste si: Cum sa ascunzi faptul ca esti indragostit/a de un coleg de serviciu


Nu aduceti acasa problemele de la birou

In cuplu este normal sa discutati diversele probleme care apar la serviciu. Totusi, seara, atunci cand ajungeti acasa sau in timpul vostru liber, evitati sa va plangeti de stresul provocat de job. Traiti clipa, puneti-va pe voi si relatia voastra pe primul plan, in caz contrar, dragostea dintre voi va avea de suferit.


Feriti-va sa lucrati pe proiecte comune

Daca esti in masura de a refuza un proiect in care este implicata si jumatatea ta, cea mai buna decizie este sa il refuzi. Asta pentru ca problemele cu care v-ati putea confrunta pe parcursul acestui proiect va vor influenta in mod direct si viata amoroasa. Iar asta inseamna ca veti aduce nervii, supararile si frustrarile acumulate si in relatia voastra intima.

Citeste si: Dragostea la birou

Sursa foto: savvysugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului