Dragoste

#iubire #poveste de dragoste #bomba #culu

Poveste de dragoste de film: o bomba i-a unit, iar acum aniverseaza 7 decenii de iubire

Oricine viseaza sa traiasca o poveste de dragoste ca in filme, cu deznodamantul clasic de "trai fericit pana la adanci batraneti". Doi indragostiti nonagenari din Marea Britanie aniverseaza anul acesta 7 decenii de iubire, dupa ce o bomba i-a unit la inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Publicatia Daily Mail ne dezvaluie o poveste care s-ar putea transforma oricand intr-un scenariu de film hollywoodian. Bessie Cameron (92 ani) s-a indragostit de sotul ei, John Roland Fry (90 de ani), dupa ce a lesinat in bratele sale cand a explodat prima bomba in orasul Barrow din Marea Britanie, la debutul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Scanteia explozibilului s-a rasfrant si in pasiunea dintre ei, fiind la fel de intensa ca in anul 1940, cand s-au cunoscut.


70 de ani de iubire exploziva

Prima bomba care a facut ravagii pe strada Prospect Road din orasul industrial britanic Barrow a dat nastere, totodata, unei povesti de dragoste speciale in fata unui cinematograf. Bessie Cameron povesteste cum a lesinat in pragul cladirii, direct in bratele strainului de atunci, care urma sa ii devina sot.

"A fost dragoste la prima vedere. L-am placut din prima secunda in care l-am vazut, dupa ce am revenit in starea constienta. Suntem la fel de indragostiti si astazi", marturiseste batranica.

Dupa 18 luni de intalniri romantice, Bessie si John s-au casatorit civil pe data de 19 decembrie 1942. Mireasa avea atunci 22 de ani si a purtat o rochie obisnuita si o haina "micuta", neavand acces la tinute elegante in acea vreme. Cei doi nu au putut organiza o petrecere a nuntii, insa nu le-a pasat, intrucat isi doreau doar sa fie impreuna.

In cei 70 de ani de casatorie, indragostitii au avut parte de multe momente frumoase, alaturi de cei doi fii.


Cum arata o aniversare a casatoriei dupa 7 decenii

"M-a facut foarte fericita. In vacante, mergeam la camping in Lake District, a fost minunat", spune Bessie. Imediat dupa ce au devenit sot si sotie, domnul Fry a urmat cateva cursuri de gatit, pentru a-si bucura jumatatea cu preparate delicioase. Astazi, 19 decembrie, la aniversarea celor 7 decenii de mariaj fericit, sotul lui Bessie ii va pregati doamnei speciale din viata sa felul de mancare preferat: pui cu garnitura diversificata.

Bessie si John isi celebreaza iubirea de film in intimitate, doar ei doi, bucurandu-se ca sentimentele pe care le nutresc din tinerete "nu s-au schimbat deloc".

Tu cunosti astfel de povesti de dragoste ca in filme? Surprinde-ne in sectiunea de comentarii!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare