Dragoste

#desen #casatorie #petrecerea burlacitelor #nuduri de barbati

Petrecerea burlacitelor in stil artistic, cu portretizarea unor nuduri de barbati

O firma din New York duce mai departe conceptul clasic de "petrecere a burlacitelor" si ofera viitoarei mirese si domnisoarelor de onoare sansa de a portretiza un model masculin in toata splendoarea lui. La o petrecere organizata de The Artful Bachelorette, apare un barbat dezbracat, numai ca nu este acolo sa danseze, ci sa fie desenat!

Adio show-urilor de striptease masculin si cluburilor de muzica unde fetele isi fac de cap pana a doua zi dimineata. Acum, "Petrecerea Burlacitelor" s-a transformat intr-un eveniment artistic si sexy deopotriva. Cel putin peste ocean, la New York, unde o firma doreste sa ofere viitoarelor mirese si prietenelor lor o experienta unica, diferita total de conceptul traditional al acestui tip de petrecere.

Aici, petrecaretele sunt servite de un chelner topless, in timp ce in fata lor se afla un barbat plin de muschi ce pozeaza complet dezbracat. Petrecerile se tin chiar acasa la viitoarea mireasa sau in spatii inchiriate de companie pentru eveniment.



"Am venit la New York din Australia si aveam o prietena care nu stia ce sa faca de petrecerea ei de dinainte de casatorie. I-am spus sa aleaga desenatul unui tip frumos care arata bine, iar ea mi-a replicat ca nu a auzit de asa ceva. Dupa ce m-am interesat, am descoperit ca acest concept nu ajunsese inca aici. In Australia exista de foarte multi ani, acolo sunt patru sau cinci companii care il promoveaza. A fost un moment decisiv pentru noi, tinand cont ca perceptia generala este ca toate lucrurile la moda vin de la New York", explica Samara Hodgson, unul dintre proprietarii The Artful Bachelorette pentru cotidianul Huffington Post.

Initial, firma a apelat la un singur model, insa succesul instant al afacerii a facut sa fie nevoie de mai multi barbati care sa apara dezinhibati in fata femeilor.

"Toti sunt speciali si uimitori, se implica atat de mult, iar asta se cunoaste", afirma Hodgson.



Reactiile fetelor sunt dintre cele mai diverse, povesteste initiatoarea afacerii, unele sunt sfioase si vorbesc in soapta, in timp ce altele nu isi mai incap in piele de bucurie si traiesc momentul la maxim.

"Am avut o mireasa care era foarte nelinistita in privinta faptului ca urma sa participe si mama ei. Pana la urma, mama a fost sufletul petrecerii", rememoreaza Samara Hodgdon.

O astfel de distractie costa 85 de dolari de persoana, exceptand mireasa,care nu plateste nimic, in pret fiind incluse si lectii de desen de la un profesor. Grupul de fete trebuie sa fie de minimum 12.



Sursa foto: theartfulbachelorette.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare