Dragoste

#idei cadouri barbati #adona #cadouri

Nu stii ce cadou sa-i oferi iubitului? Urmareste aceste 3 indicii simple

Fara sa-ti dai seama, partenerul tau iti transmite mereu cateva inidicii subtile prin care te determina sa alegi cel mai potrivit cadou pentru el.

Fie ca iti dai seama, fie ca nu, in orice caz aceste indicii iti usureaza de multe ori decizia si te ajuta in cautarea celor mai potrivite idei cadouri barbati. Nu stii cum sa le identifici astfel incat sa tii cont de ele? Iata mai jos explicatia celor 3 indicii la care trebuie sa fii atenta cand stii ca se apropie ziua lui si trebuie sa ii alegi cadoul.

1. Incepe sa se planga mai des despre un lucru?

Parca in ultimul timp paretnerul tau se plange mai des de un anumit lucru, cum ar fi faptul ca nu mai are cu ce sa se imbrace sau cum ca camaile i-au cam ramas mici si tricourile pe care le are s-au decolorat sau uzat? Nu lua acest comportament ca o toana proasta a lui sau ca un moft. Cel mai probabil incearca sa iti induca ideea ca are nevoie sau isi doreste haine noi. Chiar daca tricourile sau camasile nu i-au ramas mici si sunt in perfecta stare, el isi doreste unele noi, poate cu un anumit model.

Tine cont de aceste “mofturi” cand te duci sa ii alegi cadoul.

2. A inceput cumva sa aiba pasiuni noi, asa din senin si iti tot povesteste de ele?

Este clar un semn. Daca partenerul tau incepe sa-ti vorbeasca din ce in ce mai des despre ultimul model de telefon aparut, desi stii ca nu este neaparat pasionat de gadgeturi sau vorbeste de cat de mult il pasioneaza aparatele foto sau ultimele trenduri in materie de tehnologie, stii clar despre ce este vorba. Iubitul tau isi doreste cadou un nou telefon sau o camera foto sau in orice caz, ceva din zona de gadgeturi-tehnologie. Daca nu esti sigura, poti sa mai pui tu intrebari “ajutatoare” din care sa iti dai sema exact ce cadou barbati sa ii iei.

3. Iti povesteste ce cadouri barbati au primit prietenii sau colegii lui si cat de super sunt?

Recunoaste ca si tu faci asta cand vrei sa induci o anumita idee. Ei bine si barbatii fac acelasi lucru. Cand isi doresc ceva asemenator cu ce au primit colegii sau prietenii lui, incepe sa iti povesteasca tie, foarte enzuiasmat, despre acel minunat cadou, bineinteles, in speranta ca poate va primi si el asa ceva. Si pentru ca tu vrei sa fii partenera perfecta, vei pune mai multe intrebari si vei afla exact ce cadou trebuie sa iei, nu?

Sunt trucuri simple prin care iti poti da seama cand partenerul tau incearca sa-ti transmita subtil ce cadou i-ar placea sa primeasca. Trebuie doar sa fii mai atenta la comportamentul lui in preajma zilei de nastere si sa il asculti cand iti povesteste ceva cu entuziasm.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului