Dragoste

#relatie #revigorare #cuplu #indragostit

Nu mai esti barbatul de care m-am indragostit

Probabil ca nu ai avut curajul sa ii spui acest lucru niciodata, dar tu simti asta, iar frustrarile se aduna. Nu a mai ramas nimic din ce a fost odata, nu mai e tipul romantic, haios si sexy in acelasi timp de care ti s-au lipit ochii imediat ce l-ai vazut. Acum e un barbat care sta pur si simplu in patul tau, e tipul cu care iti imparti cheltuielile, este doar o persoana cu care iti faci planuri de viitor din pura inertie. Si ce sa faci? Sa il parasesti, sa ramai singura dupa care sa regreti deciaia luata? NU – stii vorba aia cu “lupul isi schimb blana, dar moravul nu”? Nu o lua in considerare pentru ca "orice nas isi are nasul”, iar tu vei fi “nasul” iubitului tau.

Ce ai de facut?

Nu te apuca sa faci schimbari bruste in relatia voastra, dar incearca sa revigorezi iubirea dintre voi. Si ce daca nu mai face glume sau nu te mai alinta cu vorbe siropoase? Ce daca sta prea mult cu baietii? Oricum te plangeai ca nu ai suficient timp sa iesi cu fetele – iata sansa ta.

Nu incerca sa petreceti foarte mult timp impreuna. Gaseste o cale prin care sa reusiti sa va simtiti lipsa unul altuia. Fa-i o surpriza si trimite-l cateva zile intr-o vacanta alaturi de amici lui. Ai sa vezi ca ai sa ii simti lipsa, iar reciproca va fi valabila.

Lasa reprosurile

Nu ai sa rezolvi nimic daca ai sa ii reprosezi ca nu mai face nu-stiu-ce – mai mult decat atat, ai sa incordezi si mai mult toata relatia. Propune-i sa isi ia concediu si sa mergeti impreuna acolo unde v-ati petrecut luna de miere sau, de ce nu, acolo unde v-ati petrecut prima vacanta in calitate de cuplu. Unele momente nu se uita si se poate sa ai mari surprize din partea lui. Daca se poate, rezervati o camera exact in acelasi hotel.. poate chiar aceeasi camera. Nu uita sa iei la tine toate cremele, sarurile si spuma de baie. Locul, mirosurile o sa-l transforme in “barbatul de la inceput”.

Poarta-te ca o adolescenta

Poarta fusta scurte, decolteuri adanci si poarta-te la fel cum ai facut-o dupa prima voastra noapte impreuna. Nu te sfii sa ai o atitudine de pustoaica indragostita peste urechi – daca e interesat, iti va face jocul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului