Dragoste

#dragoste #cuplu #declaratii dragoste #exprimare dragoste

Moduri simple prin care sa-ti exprimi dragostea fara cuvinte

Simplul "te iubesc" este o declaratie de dragoste puternica, insa pare sa nu mai fie suficienta in ziua de astazi pentru a-ti exprima dragostea. Cuplurile moderne au evoluat, s-au dezmeticit si multe dintre ele au invatat pe propria-i piele ca a spune "te iubesc" este foarte simplu si nu mai are aceeasi valoare sentimentala ca in trecut. Daca vrei sa-ti declari dragostea fata de iubit, este mai important sa i-o arati, prin gesturi si atitudine, care fac mai mult decat o mie de cuvinte!

Asculta-l cu atentie

Simpla tacere poate constitui cea mai frumoasa declaratie de dragoste, atunci cand partenerul tau simte nevoia sa se descarce, iar tu devii "umarul" confortabil pe care poate plange. Faptul ca nu il critici si ca ai rabdarea sa-i asculti la nesfarsit framantarile, consolandu-l cu o imbratisare, o mangaiere si o vorba buna este tot ce are nevoie pentru a se simti iubit si apreciat.

Fa-ti timp pentru el

In ziua de astazi, cand totul se desfasoara cu viteza luminii, este greu sa-ti faci timp pentru... orice. In unele cupluri, chiar si sexul a ajuns sa fie "programat", din lipsa de timp. Daca vrei sa-i arati ca il iubesti, petrece mai mult timp cu partenerul tau, chiar daca asta inseamna sa renunti adesea la un meci de baschet cu baietii sau la o ora de stat in plus la serviciu.

Ajuta-l cand are nevoie

Sa iubesti inseamna sa fii acolo cand partenerul tau are nevoie de tine si sa-l ajuti neconditionat. Persoana iubita nu uita niciodata gesturile sau efortul pe care-l depui pentru a-l ajuta sa iasa din situatii delicate. Ajutorul oferit neconditionat, din suflet, reprezinta unul dintre cele mai puternice moduri prin care-ti exprimi dragostea, fara a folosi cuvintele.

Surprinde-l zi de zi

Ii spui zilnic ca il iubesti, dar nici macar tu nu pari sa mai crezi ce spui, chiar daca stii ca sentimentele tale sunt in acord cu declaratia pe care i-o faci. Este nevoie sa completezi declaratia ori chiar sa o inlocuiesti cu gesturi simple, surprinzatoare, care sa-i aduca zambetul pe buze zi de zi. Nu-i mai spune astazi "te iubesc": mergi acasa cu prajitura lui preferata, cumpara-i o floare, o acadea sau orice alt lucru marunt care stii ca l-ar putea surprinde placut. Va sti si va si simti ca il iubesti!

Sursa foto: 99hdwallpaper.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare