Dragoste

#cerere in casatorie #salariu #inel de logodna #nunta #mireasa #inel cu diamant #bijuterie

Miresele moderne isi cumpara singure inelul de logodna

Inelul de logodna a devenit o obsesie atat de mare pentru miresele moderne, incat acestea ar face orice pentru a fi sigure ca vor purta pe deget "piatra perfecta", inclusiv sa-si achizitioneze singure bijuteria. Potrivit unui sondaj efectuat in Marea Britanie, femeile cred ca viitorul sot ar trebui sa le cumpere un inel de logodna pe masura castigului pe care acesta il are.


Nimic nu spune mai frumos "te iubesc" decat o cerere in casatorie, insotita de un inel cu pietre de diamant. Potrivit unui studiu citat de Dailymail, femeile sunt atat de determinate sa posede inelul perfect, incat ar face orice pentru a-l obtine. Iar acest lucru inseamna sa si-l plateasca singure, sa aduca tot felul de argumente persuasive logodnicului lor sau chiar sa-l implore pe acesta sa deschida larg portofelul pentru a-l achizitiona.

Inelul de logodna, mai scump de un salariu

In plus, una din cinci britanice chestionate afirma ca sunt gata sa renunte la o nunta extravaganta daca pe deget li se pune inelul dorit, iar una din 20 considera ca barbatul ar trebui sa cheltuiasca mai mult de un salariu pe mult ravnita bijuterie.

Cele mai multe femei dintre cele chestionate s-au declarat multumite cu o piatra pretioasa al carui pret se invarteste in jurul sumei de 1.360 de lire sterline (aproximativ 7.000 de lei), in timp ce, in mod surprinzator, barbatii au afirmat ca pretul ar trebui sa fie ceva mai mare, 1.531 de lire sterline (aproximativ 8.000 de lei).

Majoritatea domnilor considera indreptatita cererea partenerelor lor de a avea o piatra scumpa pe deget, insa un procent de 13% a optat catre varianta ca iubitele au fost nemultumite de alegerea facuta de catre acestia in ceea ce priveste inelul de logodna.

Cu cat este mai scump inelul, cu atat este mai mare dragostea

Doua treimi din femeile chestionate au spus ca salariul unui barbat este direct proportional cu valoarea inelului pe care ar trebui sa-l cumpere si 23% dintre ele au fost de acord ca o bijuterie scumpa inseamna o dragoste mai mare pe care le-o poarta partenerul.

"Cuplurile nu ar trebui sa se concentreze atat de mult pe costul in sine al inelului, insa este important sa fie ales un stil pe gustul partenerei si care va dura in timp", a declarat Sara Taylor, autoarea sondajului.


Sursa foto: boston.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului