Dragoste

#lenjerie sexy #confort #boxeri #atractie #pijamale

Lenjerie sexy sau pijamale: ce crezi ca prefera barbatii?

Atunci cand vor sa mentina aprinsa flacara pasiunii in dormitor, femeile sunt sfatuite sa-si cumpere cea mai sexy lenjerie intima, cu care li se promite ca vor face senzatie in pat. Sa fie acesta doar un mit sau intr-adevar barbatii sunt innebuniti dupa lenjeria sexy a iubitelor? Conform unui sondaj realizat in Marea Britanie, cei mai multi barbati considera ca partenerele lor sunt mai sexy si mai atragatoare cand poarta pijamale confortabile.

Pijamalele, pe primul loc in preferintele barbatilor

Dintre cei peste 1.000 de barbati care au participat la sondajul companiei Ergoflex, 37% au marturisit ca prefera ca iubitele lor sa poarte pijamale in pat, pe motiv ca aceste compleuri sunt simpatice, confortabile si incredibil de atragatoare prin simplitatea lor.

Lenjeria sexy ocupa locul 2 in preferintele barbatilor. In proportie de 32%, reprezentantii sexului tare au recunoscut ca sunt atrasi mai mult de iubitelele lor, cand vad ca acestea dorm in lenjerie delicata, incitanta.

Dar preferintele barbatilor nu se opresc aici. 27% dintre ei au spus ca adora sa-si vada iubitele in camasi de noapte, iar 22% au recunoscut ca iubitele lor sunt mai sexy ca niciodata atunci cand le iau cu imprumut camasile sau tricourile si dorm imbracate cu ele.

Doar 16% dintre respondentii la sondaj au marturisit ca prefera ca iubitele lor sa doarma goale.

Femeile prefera barbatii care dorm in boxeri

Daca barbatii prefera ca iubitele lor sa poarte pijamale atunci cand dorm, femeile prefera ca partenerii lor sa poarte boxeri. Dintre cele aproape 1.000 de participante la sondaj, 35% au marturisit ca aceasta lenjerie de corp li se pare cea mai sexy.

Pantalonii de pijamale si pijamalele intregi s-au clasat pe locurile 2 si 3 in preferintele femeilor, in timp ce tricourile de fotbal sunt condiderate cea mai proasta alegere.

Confortul, mai important decat atractia

Din totalul de 1.912 persoane care au raspuns la sondaj, 78% dintre femei si 70% dintre barbati au recunoscut ca pun accent pe confortul partenerilor, abia apoi pe cat de sexy este lenjeria de corp.

"Ma bucur sa vad ca barbatii considera pijamaua ca fiind cea mai atragatoare imbracaminte de somn. Alegerea unei pijamale de calitate, din materiale naturale, este cheia unui somn odihnitor", a declarat Jed MacEwan, directorul companiei Ergoflex, care produce saltele de ultima generatie.

Surse foto: dhgate.com, aliexpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare