Dragoste

#imbratisare #comportament amoros #barbat indragostit

Intentiile din spatele unei imbratisari

Orice femeie stie ca un barbat poate avea uneori un comportament extrem de enigmatic. Descifrarea limbajului corporal nu este intotdeauna usoara, insa iti poti da seama de sentimentele unui barbat dupa modul in care te imbratiseaza.

Exista patru tipuri de imbratisari pe care un barbat ti le poate oferi si fiecare semnifica ceva. Imbratisarea este un act simplu de apropiere intre doi oameni, insa poate semnifica mult mai mult decat atat.

In cazul unui barbat, o imbratisare poate arata interesul pentru tine si sentimentele pe care le are.

Iata cum poti deosebi imbratisarile si ce este in spatele acestora:
 

Imbratisarea cu un singur brat


Stii acest tip de imbratisare. Este atunci cand iti apuca umarul cu un singur brat si te strange superficial. Aceasta imbratisarea poate insemna fie ca nu este interesat de tine si nu vrea sa se aproprie mai mult de tine, fie ii place de tine, insa este foarte timid.

Daca iti place de acest barbat, este indicat sa actionezi cu grija. Este foarte posibil sa suferi din cauza lui. In cazul in care este foarte timid, vei fi in permanenta frustata incercand sa il faci sa se simta in largul lui atunci cand este in prezenta ta.
 

Imbratisarea prieteneasca


Acest tip de imbratisare este universal pentru intalnirile intre prieteni. Daca un barbat te imbratiseaza in acest fel, este clar ca nu are alte intentii decat sa fiti foarte buni prieteni. Apreciaz prezenta ta si se simte bine cu tine, insa nu isi doreste mai mult decat o relatie placuta de prietenie.

Asadar, nu forta lucrurile cu un astfel de barbat si multumeste-te de prietenia lui sincera.
 

Imbratisarea de incurajare


Aceasta imbratisare iti va fi oferita cel mai posibil atunci cand esti trista sau suparata. Barbatul iti va incolaci ambii umeri cu bratele sale. Acest tip de imbratisare poate fi atat platonica, cat si romantica.

Iti poti da seama de sentimentele lui, dupa modul in care isi tine mainile. Daca mainile sale nu se misca, acest lucru inseamna ca nu are alte sentimente pentru tine decat de prietenie.

Daca in schimb te mangaie pe spate, iar mainile ii tremura, acest lucru inseamna ca are anumite sentimente pentru tine si ca este interesat de o posibila relatie cu tine.
 

Imbratisarea indragostitului


Acest tip de imbratisare este atunci cand te imbratiseaza in jurul taliei, astfel incat sa fii fortata sa il imbratisezi la randul tau de dupa gat. Aceasta imbratisare indica clar ca barbatul din fata ta este indragostit de tine si asteapta doar un singur semnal.

Pozitia corpurilor foarte este portrivita pentru urmatorul pas: un sarut. Asadar, daca iti place de acest barbat, sansele ca ceva sa se infiripe intre voi doi sunt foarte mari.

Acest de imbratisare poate avea mai multe variante. Barbatul atras de tine iti poate cuprinde umerii pe la spate sau te poate trage spre el, mangaindu-te. Toate acestea sunt dovezi de afectiuni si indicii ale faptului ca are anumite sentimente pentru tine.

Daca sunteti pe aceeasi unda, nu ignora dovezile sale de afectiune. S-ar putea sa fie exact barbatul pe care il doresti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare